Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's piros szívek
Grimm's piros szívek
15 490 Ft

Grimm's piros szívek

Grimm's piros szívek
Grimm's piros szívek
Grimm's piros szívek
Grimm's piros szívek
Grimm's piros szívek
Grimm's piros szívek
Grimm's piros szívek
Grimm's piros szívek
Grimm's piros szívek
Grimm's piros szívek
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából, kézzel készített szívek szív alakú dobozban. Ez egy olyan különleges Grimm's építő, ami akár dekoráció is lehet! Használd fel, ahányféleképpen csak tudod ezeket a kedves formájú és élénk színű elemeket a játékkal töltött idő alatt, szerezz velük örömteli élményeket!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
15 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 232 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek
A fa anyagának, tapadásának köszönhetően ezekből a szívekből egy csodálatos építő játék is lehet. Kombináld a szíveket a többi, hagyományos Grimm's építővel, hogy a készleted igazán különleges legyen!
Egészen kicsi kortól ideális ez a játék, az elemeket lehet rakosgatni, szín szerint válogatni, tányérra tenni, tornyok díszét építeni belőlük, vagy akár két játék között szobát dekorálni! Nézd meg a szivárvány színeiben pompázó párját, a SZIVÁRVÁNY SZÍVEKET!
A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a KAVICSOKKAL vagy a FA KOCKA KIRAKÓVAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 13 darab elem, ebből 10 szív piros, sárga, lila árnyalatokban. A szív alakú faragott doboz részeire szedhető, melyek szintén építő elemek.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi alapú olajjal kezelve


Méretek: doboz hossza: 28 cm, magassága 4 cm; szívek hossza 5-7,5 cm, vastagságuk 2-4 cm


Ajánlott életkor: 3 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565101783
Cikkszám
GR10178
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!