Grimm's csipesz
Grimm's csipesz
1 990 Ft

Grimm's csipesz

TOP
Grimm's csipesz
Grimm's csipesz
Grimm's csipesz
Grimm's csipesz
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült csipesz szortírozáshoz a Grimm's-től, természetes játék a kézügyesség és a finommotoros képességek játékos fejlesztéséhez. Ezzel a játékkal gyermeked biztonságosan ismerkedhet meg az őt körülvevő csodáltos világgal, gondoskodj korai fejlődéséről gyermek- és környezetbarát játékainkkal!

Várható kiszállítás
2024.04.17
Raktáron
1 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a csipesz nagyon ötletes és hatékony fejlesztő eszköz! A gyerekek játék közben fejleszthetik vele a kézügyességüket, a finommotoros képességeiket és a szem-kéz koordinációjukat. A kis kezek számára kihívást jelent apró dolgokat felvenni a csipesszel, szortírozni, játék közben az ujjak mozgása észrevétlenül egyre ügyesebbé válik.


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, ajánljuk mellé a GOLYÓKAT, a GOMBOKAT és minden színpompás Grimm's apróságot. Szortírozós játékhoz jól jön ez a SZIVÁRVÁNY DOBOZPIRAMIS, amikor pedig a játéknak vége, csak belepakolsz minden apróságot és egyből rend is lesz!


Anyagok: juharfa, növényi összetételű olajjal kezelve, természetes gumi, pamut


Méret: 18 cm


Ajánlott életkor: 2 éves kortól. Figyelem, a játék a kis gyermekek számára balesetveszélyes lehet, az apróságokat lenyelhetik.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR42128
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Imola
2022.06.18
Könnyen tudja használni a kisfiam. (2 év)