Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's festett fa gyertya szett
Grimm's festett fa gyertya szett
18 990 Ft

Grimm's festett fa gyertya szett

Grimm's festett fa gyertya szett
Grimm's festett fa gyertya szett
Grimm's festett fa gyertya szett
Grimm's festett fa gyertya szett
Grimm's festett fa gyertya szett
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Születésnapi fa gyűrűbe való festett fa gyertyák, ünnepléshez, alkalomra vagy az asztalt dekorálni. Kombináld ezt a kedves gyertya szettet további kézműves Grimm's dekorációs elemekkel, hogy otthonossá varázsold velük a környezeted!

Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
18 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 285 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Grimm's fa gyertyák dekoratív örökgyertyák, az ezernyi figura között biztos, hogy mindenki megtalálja a kedvenc motívumait. Előveheted őket születésnap, ünnepek alkalmával, vagy egyszerű hétköznapokon szépítheted a lakást egy szép asztali összeállítással.

A fa gyertyákat FA GYŰRŰBE kell helyezni, tehetsz melléjük valódi MÉHVIASZ GYERTYÁT, díszeket, terméseket, bármit, ami tetszik vagy ami épp az adott évszakhoz illik. A legjobb ezekben a gyertyákban, hogy a dekorációs funkciójuk mellett van még egy nagyon fontos szerepük, ami nem más, mint a családi hagyományteremtés. Egy újabb év, még egy szám és gyertya - meglátjátok, mennyi emlék gyűlik majd az ünnepi gyűrű köré.

A készlet gyertyái egy-egy hónap képviselői, illenek az ÉVKÖRBE és a NAPKÖRBE: január - hóember, február - bohóc, március - tulipán, április - nyúl, május - nyírfa, június - pillangó, július . cseresznye, augusztus - vitorlás, szeptember - szélmalom, október - gomba, november - törpe, december - csillag!


A csomag tartalma: 12 db fa gyertya és 1 db 12 mm-es sárgaréz gyertyatartó


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: 3-8 cm, vastagság 1cm


Ajánlott életkor: 14+


Minden gyertya kézzel festett dekorációs kellék, nem játéknak minősül.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565030502
Cikkszám
GR03050
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!