Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimms házak építő
Grimms házak építő
22 990 Ft

Grimms házak építő

Grimms házak építő
Grimms házak építő
Grimms házak építő
Grimms házak építő
Grimms házak építő
Grimms házak építő
Grimms házak építő
Grimms házak építő
Grimms házak építő
Grimms házak építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült házikók a Grimm's-től, élénk szivárvány színekben. Építs belőlük népes városokat, falvakat, amelyekben a Jóbarátok lakhatnak! Kombináld a természetes nyílt végű játék formás és színes elemeit további Grimm's építőkkel, hogy örömteli élményeket szerezz a játékkal, játékos tanulással töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
2 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
22 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 345 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a készlet kézzel faragott és festett házikókból áll, és olyan sok van belőlük, hogy egész falvakat, városokat építhetsz! Gyönyörű, színes világokat hozhatsz létre, amilyet csak elképzelsz! Amint elkészültél a fantasztikus színű építményekkel, költöztesd be a JÓBARÁTOKAT, szervezz nekik különféle programokat, hogy birtokba vehessék az új, otthonos lakóhelyüket!

A házikók méretéből adódóan az egészen kicsik is játszhatnak vele, és mint a többi Grimm's építő, ez a készlet is végtelen lehetőséget biztosít a játékhoz, játékos tanuláshoz és fejlesztéshez.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a NATÚR GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL vagy a FA AUTÓ SZETTEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 15 darab különböző méretű házikó, fa keretben


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel és növényi alapú olajjal kezelve


Méretei: keret: 22 cm; házak magassága 8 cm, szélességük 2-10 cm


Ajánlott életkor: 2 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565101769
Cikkszám
GR10176
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!