Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's hordozható babaház, zöld-kék
Grimm's hordozható babaház, zöld-kék
28 990 Ft

Grimm's hordozható babaház, zöld-kék

Grimm's hordozható babaház, zöld-kék
Grimm's hordozható babaház, zöld-kék
Grimm's hordozható babaház, zöld-kék
Grimm's hordozható babaház, zöld-kék
Grimm's hordozható babaház, zöld-kék
Grimm's hordozható babaház, zöld-kék
Grimm's hordozható babaház, zöld-kék
Grimm's hordozható babaház, zöld-kék
Grimm's hordozható babaház, zöld-kék
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Lenyűgöző Grimm's mobil babaház, minden kis- és nagylány álma! Ennél praktikusabb házikót ki sem lehetne találni. Vidd magaddal, akár egy retikült! Építs szép otthont a Grimm's babáknak zöld-kék színben, használd fel többféleképpen a babaház elemeit, hogy változatos lakóhelyet építhess belőlük a játékkal töltött idő alatt!

 

 

Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
28 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 435 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a kis házikó praktikusabb, mint egy lakóautó! Ezt tedd ide, azt be oda, szedd össze, akaszd a válladra és vidd a kertbe, óvodába, étterembe, nyaralásra! Mindent megtalálsz benne, ami a lakóknak kellhet, szobákat és bútorokat, kellékeket, és még szőnyeget is! A mobil babaházban minden helyet kihasználnak, így fér el benne:

 

  • 1 boltív vagy tető
  • 3 íves forma, ami lehet fal, ágy vagy bölcső
  • 2 kisebb és 1 nagyobb nemezdarab
  • 1 tűzhely
  • 2 szék és 1 asztal
  • 1 polcos bútor

 

A GRIMM'S BABÁK imádnak ebben a csodaszép zöld-kék színeken pompázó házan lakni lakni!


A csomag tartalma: 14 elemből álló babaház, ebből 12 elem a ház és a bútorzat. Tartozik hozzá 2 kisebb darab nemez, ami lehet takaró vagy törölköző és 1 nagyobb darab nemez, ami játék közben lehet szőnyeg vagy ponyva, összeszerelt állapotban pedig a "retikül" külső része. Összepakolva vállra lehet akasztani, a két zsinór lesz a táska füle.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: szélesség 19 cm, magasság 15 cm


Ajánlott életkor: 3 év felett, a kisebb elemeket a babák lenyelhetik!

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
EAN
4048565108812
Cikkszám
GR10881
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!