Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's kis fa gombok
Grimm's fa gombok fűzésre, szortírozásra
7 990 Ft

Grimm's fa gombok fűzésre, szortírozásra

Grimm's kis fa gombok
Grimm's kis fa gombok
Grimm's kis fa gombok
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült szivárványszínű gombok sokasága, építő, fűzögetős és szortírozós játék egyben a Grimm's-től. Ezt a készletet végtelensok módon felhasználhatod a játékkal töltött idő alatt, a kreatív játéknak és a szórakoztató tanulásnak csak a fantáziád szab határt! Kombináld a készletet további Grimm's építőkkel!

Ajánlott életkor
3 – 5 év
Várható kiszállítás
2024.04.24
Raktáron
7 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Csudajó ez a készlet, ki ne lenne odáig ezekért a gigantikus gombokért? Ráadásul fából készültek, a szivárvány szépséges színeiben! Csoportosítsd a gombokat színek szerint, vagy fűzd fel őket a színes madzagokra. Amellett, hogy jó elfoglaltság, fejleszti a kézügyességedet, ráadásul szép dolgokat készíthetsz belőlük, például láncot vagy karperecet. A kreatív alkotások még apróbb részleteiért pedig kombinálhatod őket a GYÖNGYÖKKEL is.

Ne feledjétek, ez a Grimm's is kiválóan illik minden építő készlethez, az építményeidet velük feldíszítheted, még részletesebbé teheted! A gombok a NAGY SZIVÁRVÁNY színeiben tündökölnek. Önmagukban kreatív játékként használhatod őket, és bármelyik Grimm's építő készletet is tökéletesen kiegészítik. Hogy könnyen áttekinthesd a kincseidet, ajánljuk hozzá a szortírozó TÁLAKAT, passzoló színben!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a KAVICSOKKAL vagy a FASZELETEKKEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A szett tartalma: 24 gomb (3 cm), 2 színes madzag


Anyagok: juharfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Színek és formák felismerése, Kéz-szem koordináció
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10318
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!