Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's kis hajó - 1db
Grimm's kis hajó - 1db
3 590 Ft

Grimm's kis hajó - 1db

Grimm's kis hajó - 1db
Grimm's kis hajó - 1db
Grimm's kis hajó - 1db
Grimm's kis hajó - 1db
Grimm's kis hajó - 1db
Grimm's kis hajó - 1db
Grimm's kis hajó - 1db
Grimm's kis hajó - 1db
Grimm's kis hajó - 1db
Grimm's kis hajó - 1db
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Kis és nagy kezekbe is való, ez itt a Grimm's kis hajó! Fából készített 2 az 1-ben természetes játék, nyílt végű játék, mely lehet praktikus kis jármű vagy építő kockák is. 

Várható kiszállítás
2024.07.16
Raktáron
3 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 54 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Nézd, milyen ötletes hajó! Nem csak a színe-formája csodajó, hanem szét is lehet szedni, a darabjait pedig az építőjátékok közé befogni! A kicsik számára igazán érdekes lehet ez a 2 az 1-ben játék: összerakva egy aranyos színátmenetes kis hajót látunk, szétszedve pedig építő elemeket! Ha éppen az építés az, ami érdekel, ezekkel a szép színátmenetes háromszög és félhenger alakú testekkel bővítheted az építő készletedet! Vajon tényleg vitorla ez, vagy egy messzeséget kémlelő kapitány? A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK világában nincs semmilyen szabály!
A kis gyermekeknek szórakoztató a hajó billegő teste, a tetszés szerint variálható színes vitorlákkal. Az egészen kis kezek számára nem is olyan egyszerű feladat az egyensúlyi állapotot megtalálni! A kishajót tökéletesen kiegészítik a HULLÁMOK, ezek nagyon jól illenek egymáshoz!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a KAVICSOKKAL vagy a NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A hajó színét véletlenszerűen választjuk és küldjük. Ha van kedvenced, megrendeléskor a megjegyzésben írd meg nekünk, melyiket szeretnéd, és mi megpróbáljuk a kérésedet teljesíteni! Amiből választhatsz: piros, kék, sárga és zöld árnyalat.


A csomag tartalma: 3 elemből álló fa hajó


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Magasság: 10 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565075107
Cikkszám
GR07510db
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!