Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Grimms konkáv konvex építőjáték
Grimms konkáv konvex építőjáték
15 990 Ft

Grimms konkáv konvex építőjáték

Grimms konkáv konvex építőjáték
Grimms konkáv konvex építőjáték
Grimms konkáv konvex építőjáték
Grimms konkáv konvex építőjáték
Grimms konkáv konvex építőjáték
Grimms konkáv konvex építőjáték
Grimms konkáv konvex építőjáték
Grimms konkáv konvex építőjáték
Grimms konkáv konvex építőjáték
Grimms konkáv konvex építőjáték
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Kettő az egyben természetes játék a Grimm's-től, ami illesztő és építő játék is egyben. Ismerkedj meg a konvex és konkáv formákkal, találd meg a hozzájuk illő párokat! Fejleszd képességeidet ezzel a színpompás játékkal, kombináld őket a további építőkkel, szerezz felejthetetlen élményeket a Grimm's játékokkal!

Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
15 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 240 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Természetes fejlesztő játék, a szabálytalan formáknak köszönhetően a gyermekek megismerkedhetnek a konvex és konkáv formákkal, a rész-egész fogalmával. Erősíti a megfigyelő- és a koncentrációs képességet, tanuláshoz is használható segédeszközként. Találjátok meg az összeillő párokat, a színárnyalatok is segíteni fognak!

Mint minden Grimm's, ez is kombinálható a többi építő készlettel, ezekkel az érdekes formákkal feldíszítheted az épületeidet, készíthetsz mézeskalács kerítést, megépítheted a legizgalmasabb építményeket!


Fejlesztő játék ötlet: tegyétek az elemeket egy kendő alá vagy egy zsákba és így, a tapintás által próbáljátok megtalálni az összeilleszthető részeket. Meglátjátok, a színárnyalatok segítsége nélkül nem lesz olyan egyszerű!


Ezt a játékot óvodákba, iskolákba is ajánljuk képességfejlesztéshez.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL vagy a FA KOCKA KIRAKÓVAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 24 darab építő elem, fa keretben


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: 2,5 x 6-12 cm


Ajánlott életkor: 4 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Ajánlott életkor
4 – 6 év
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR40001
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!