Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's mesefalu
Grimm's mesefalu
30 490 Ft

Grimm's mesefalu

Grimm's mesefalu
Grimm's mesefalu
Grimm's mesefalu
Grimm's mesefalu
Grimm's mesefalu
Grimm's mesefalu
Grimm's mesefalu
Grimm's mesefalu
Grimm's mesefalu
Grimm's mesefalu
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült Grimm's építő vibrálóan élénk színekben: három házikó, melyek további különleges építő elemekre szedhetők szét! Kombináld ezeket a kedves elemeket a többi, élénk színű Grimm's építővel, szerezz örömteli élményeket a játékkal, játékos tanulással töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.06.20
Raktáron
30 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 457 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ezek a különleges mesebeli házikók a kedvenc történeted világába repítenek. A házikókban tündérek, manók, hercegnők és mesefigurák élnek! A házikók minden része egy újabb különleges építő elem, mely a többi Grimm's építővel jól kombinálható, így egészen különleges építő készleted lehet!

A házakkal az egészen kis gyerekek is eljátszanak, darabjaira szedhetik, válogathatják a részeket, a nagyobbak számára pedig lehet belőlük puzzle, felismerős játék, lehet velük színdarabhoz díszletet építeni, vagy az ablakpárkányt dekorálni.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az ERDŐVEL vagy a KAVICSOKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 17 darabos készlet


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel, kézzel festve


Méretek: kék házikó: 16 cm, rózsaszín házikó: 29 cm, erdei házikó: 18 cm


Ajánlott életkor: 3 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565074001
Cikkszám
GR7400
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!