Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's naplemente fa építő

Grimm's naplemente fa építő
Grimm's naplemente fa építő
Grimm's naplemente fa építő
Grimm's naplemente fa építő
Grimm's naplemente fa építő
Grimm's naplemente fa építő
Grimm's naplemente fa építő
Grimm's naplemente fa építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Tenger hullámai naplementében. Nem mindennapi fa építőjáték a Grimm's-től, a naplemente bíbor színeiben. Használd fel kreatív módon ezeket a különleges formájú elemeket, rakd ki belőlük a saját, színpompás naplementédet! A Grimm's építőkkel változatos és örömteli játékélményben, játékos tanulásban lehet részed!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
19 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A naplemente építő különleges, hullámzó formái átváltoznak messzeséggé, fákkal teli heggyé-völggyé, tengerré, házakká vagy barlangokká. A fantázia által az íves elemekből lehetnek várak tornyai vagy a tető díszei, a csúcsos darabokból pedig akár harci eszköz is válhat csatatéren.

A játék elemeinek változatos felhasználása közben remekül fejlődik a gyermekek kreativitása, a finommotoros képességeik és a szem-kéz koordinációjuk is. Az építővel megtanulhatják megépíteni a saját elképzeléseiket, gyönyörű természeti képeket hozhatnak létre a különböző színű és formájú elemekből.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZIVÁRVÁNY HÍD ÉPÍTŐVEL vagy a KAVICSOKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 14 elemből álló építő, fa keretben.


Anyaga: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


Méretek:  keret: 28 cm, elemek vastagsága 2 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kor felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565435000
Cikkszám
GR43500
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!