Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's Waldorf-jellegű nagy natúr építőkocka

Grimm's nagy natúrépítőkocka
Grimm's nagy natúrépítőkocka
Grimm's nagy natúrépítőkocka
Grimm's nagy natúrépítőkocka
Grimm's nagy natúrépítőkocka
Grimm's nagy natúrépítőkocka
Grimm's nagy natúrépítőkocka
Grimm's nagy natúrépítőkocka
Grimm's nagy natúrépítőkocka
Grimm's nagy natúrépítőkocka
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Natúr fa Waldorf építőkockák, szabálytalan alakú elemek hálóban. Nyílt végű természetes játék a Grimm's-től. Használd fel kreatív módon ezeket a natúr elemeket, rakd ki belőlük azt, amire csak szükséged van a játék során! A Grimm's építőkkel változatos és örömteli játékélményben, játékos tanulásban lehet részed!

Ajánlott életkor
1 – 10 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
12 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 187 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a Waldorf építő készlet fából készült, nagy elemekből áll, a fát pedig meghagyták natúr állapotában, hogy a gyerekek megismerjék a természetes anyagokkal való játék élményét. Ezekkel a nagy építő kockákkal még teljesebbé teheted a Grimm's építő gyűjteményedet, de már ebből a 15 darabból is sok dolgot fogsz tudni építeni. Ha vége a játéknak, hamar rend lesz a szobában, mert az elemeket a hálóba gyorsan összeszedheted.

Az építő minden darabját kézzel csiszolják, gondosan megszabadítják az élektől és sarkoktól, így ez a játék egészen kicsik kezébe is adható. A fa megmunkálásának köszönhetően nem csúsznak az elemek, könnyen lehet velük építeni. Kombináld a játékot a különleges fakérges ÉPÍTŐVEL, készíts rusztikus alkotásokat, ódon épületeket, építsd meg letűnt korok romjait!

Waldorf játék, minden eleme különböző. Nézd meg a Waldorf építőkockák SZÍNES változatát is!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL vagy a PASZTELL SZIVÁRVÁNY FIGURÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 15 építő elem, tartó hálóval.


Anyagok: natúr égerfa, növényi összetételű olajjal kezelve


Méretek: kb. 6-8 cm


Ajánlott életkor: 1 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10020
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!