Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's színes Waldorf-jellegű építő
Grimm's színes Waldorf-jellegű építő
12 490 Ft

Grimm's színes Waldorf-jellegű építő

Grimm's színes Waldorf-jellegű építő
Grimm's színes Waldorf-jellegű építő
Grimm's színes Waldorf-jellegű építő
Grimm's színes Waldorf-jellegű építő
Grimm's színes Waldorf-jellegű építő
Grimm's színes Waldorf-jellegű építő
Grimm's színes Waldorf-jellegű építő
Grimm's színes Waldorf-jellegű építő
Grimm's színes Waldorf-jellegű építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Színes fa Waldorf építőkockák, szabálytalan alakú elemek hálóban. Nyílt végű természetes játék a Grimm's-től. Használd fel kreatív módon ezeket a színeselemeket, rakd ki belőlük azt, amire csak szükséged van a játék során! A Grimm's építőkkel változatos és örömteli játékélményben, játékos tanulásban lehet részed!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
12 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 187 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a Waldorf építő készlet fából készült, nagy elemekből áll, a fa anyaga, tapintása, kidolgozása engedi, hogy a gyerekek megismerjék a természetes anyagokkal való játék élményét. Ezekkel a nagy építő kockákkal még teljesebbé teheted a Grimm's építő gyűjteményedet, de már ebből a 15 darabból is sok dolgot fogsz tudni építeni. Ha vége a játéknak, hamar rend lesz a szobában, mert az elemeket a hálóba gyorsan összeszedheted.

Az építő minden darabját kézzel csiszolják, gondosan megszabadítják az élektől és sarkoktól, így ez a játék egészen kicsik kezébe is adható. A fa megmunkálásának köszönhetően nem csúsznak az elemek, könnyen lehet velük építeni. A készlet különlegessége, hogy minden elem egyedi és megismételhetetlen. Kombináld a különleges fakérges ÉPÍTŐVEL, készíts rusztikus alkotásokat, ódon épületeket, építsd meg letűnt korok romjait!

Waldorf játék, minden eleme különböző. Nézd meg a Waldorf építőkockák NATÚR változatát is!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a NATÚR GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL vagy a NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 15 építő elem, tartó hálóval.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: kb. 6-8 cm


Ajánlott életkor: 1 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565100106
Cikkszám
GR10010
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!