Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimms szivárvány pasztell gyűrűk

Grimms szivárvány pasztell gyűrűk
Grimms szivárvány pasztell gyűrűk
Grimms szivárvány pasztell gyűrűk
Grimms szivárvány pasztell gyűrűk
Grimms szivárvány pasztell gyűrűk
Grimms szivárvány pasztell gyűrűk
Grimms szivárvány pasztell gyűrűk
Grimms szivárvány pasztell gyűrűk
Grimms szivárvány pasztell gyűrűk
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Pasztell színű fából készült gyűrű készlet építéshez, szerepjátékhoz vagy akár játékosan tanulni, a Grimm's-től. Használd fel többféleképpen ezeket a szebbnél szebb színekben pompázó elemeket, mert nem csak játék közben, hanem a tanulással, számolással töltött idő alatt is örömteli élményeket szerezhetsz velük!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
13 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 202 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a gyűrű készlet rakosgatni, válogatni, építeni jó! A PASZTELL GOLYÓK pont a gyűrűkbe illenek, építs belőlük erdőt, almafát, spirális tornyokat, felhőkarcolókat, lehet belőlük dísz az épületeken, vagy fizetőeszköz, de maga az áru is ez lehet!

Ez a készlet nagyon sokoldalúan használható, életkortól függetlenül. Egészen kicsiknek válogatós-rakosgatós játék lehet, nagyobbaknak építő játék, szerepjátékok kelléke, de játékos tanuláshoz is használhatjátok.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a KIS FA GOMBOKKAL vagy a PASZTELL SZIVÁRVÁNY FA FIGURÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 24 darab fa gyűrű, 2 méretben (12 x 20 mm belső átmérő, 12 x 30 mm belső átmérő)


Anyagok: juharfa, színes lakkal kezelve


Ajánlott életkor: 3 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10163
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!