Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's színek és formák
Grimm's színek és formák óriás építőszett
42 490 Ft

Grimm's színek és formák óriás építőszett

Grimm's színek és formák
Grimm's színek és formák
Grimm's színek és formák
Grimm's színek és formák
Grimm's színek és formák
Grimm's színek és formák
Grimm's színek és formák
Grimm's színek és formák
Grimm's színek és formák
Grimm's színek és formák
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült gigantikus építő játék készlet a legfontosabb geometrikus formákkal, a legnagyobb építményekhez. 70 darabos természetes játék a Grimm's-től. Ismerkedj meg a színek és a formák csodálatos világával, építs változatos dolgokat a szebbnél szebb elemekből! Nemcsak a játékkal töltött idő alatt, hanem a tanuláshoz is használhatod őket!

Ajánlott életkor
3 – 10 év
Várható kiszállítás
2024.04.24
Raktáron
42 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 637 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ebben az óriási fejlesztő készletben 5 különböző formájú geometrikus építő elemet találsz, 7 élénk színben. Az elemek felülete úgy van kezelve, hogy jól tapadjanak egymáshoz és jól lehessen építkezni belőlük. 70 darabos, a legfontosabb elemeket találod benne: háromszögű formákat, kockát, téglatestet, na és hengert! Minden darabját kézzel csiszolják, gondosan megszabadítják az élektől és sarkoktól, így ez a játék egészen kicsik kezébe is adható.

Az egész gyermekkort végigkíséri ez az építő készlet, egészen egyszerűtől bámulatosan bonyolult építményekig bármit készíthetnek a gyerekek belőle, még akadálypályát és dominópályát is. Ideális óvodákba és általános iskolákba, a közös játéknak közösségépítő ereje van, emellett ez a készlet tudatosan is használható képességfejlesztéshez.

Grimms fa építőkocka játék szett 70db


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az ÉPÍTŐ KÉSZLETTEL vagy a FA KOCKA KIRAKÓVAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


Játékötlet óvodásoknak: mindenki választ egy színt, és épít belőle egy házat. Meglátjátok, a sok színes házikóból milyen szép városka fog felépülni!


A csomag tartalma: 70 darab geometrikus fa építőelem a szivárvány színeiben.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék.


Keret mérete: 31 cm


Elemek vastagsága: 1-8 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Színek és formák felismerése, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10065
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Rákosiné Fodor Júlia
2022.05.05
Gyönyörű színek, finom kimunkalas. Öröm ránézni és megfogni is. A sokféle forma lehetővé teszi a fantáziadús építést, valamint jól kiegészíti a már korábban megvásárolt kockákat és a szivárványt.