Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's szivárvány számország

TOP
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Szivárvány építő számország, a Grimm's játékcsalád új tagja, eredeti szivárvány - utánozhatalan! Használd fel ezt a csodálatos, nyílt végű fajátékot a játékhoz és a játékos tanuláshoz! Szerezz örömteli élményeket,  kombináld a szivárványt további, színpompás Grimm's építőkkel!

Ajánlott életkor
3 – 10 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
25 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 390 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a nagy számolós sorozathoz rendelt szivárvány építő 10 részből áll, mintha a lemenő nap sugarai játszanának a csodás szivárvány íveken! A számolós játékok családjába tartozik, a matematika sokszínű világába vezeti be a kicsiket. A Grimm's számolós fajátékokkal a gyermekek maguk fedezik fel a tízes számrendszert, játék közben a színek és számok között kalandozva megtalálják az összefüggéseket.

A szivárvány számország mint a Grimm's számolós játékok legtöbbje, szintén nyílt végű játék, így sosem vezet egyetlen jó megoldás felé, hanem a sokrétű érzékelés és számtalan kombinációval való ismerkedés által a gondolkodásmód fejlesztése a célja. Nincsenek rajta számjegyek vagy törtek, mégis minden szivárvány ívnek meg fogjátok találni a helyét: a sorrendjét, arányát, méretét, párját, kiegészítőjét! Ez a darab egy különleges, érzékekre ható természetes Waldorf játék.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

Játékos matekozáshoz ajánljuk a Grimm's speciális, fejlesztéshez és tanuláshoz segédeszközként is használható játékait. A szivárvány számország és a LÉPCSŐS ÉPÍTŐ nagyon jól kiegészítik egymást!


A csomag tartalma: 10 ívből álló szivárvány építő fa játék


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: hossza: 27,5 cm, magassága: 13,5 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Színek és formák felismerése, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10707
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!