Lépj be a természet és a környezetvédelem ihlette babavilágba. Óvjuk együtt gyermekeink jövőjét!

Grimm
Grimm's monokróm szivárvány építő 12 íves
27 900 Ft

Grimm's monokróm szivárvány építő 12 íves

Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Grimm
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

A különleges fekete-fehér Grimm's széria darabja az óriás szivárvány monokróm változata. Klasszikus és sokoldalú nyílt végű játék, fejlesztéshez, építéshez, szerepjátékhoz, rakosgatáshoz és még sok minden máshoz.

Raktáron
27 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 837 Ft
mamamibolt.hu
Kérdése van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Csak a fantázia szabja meg, hogy mivé alakuljon!

 

A monokróm nagy Grimms szivárvány építőjáték a nyílt végű játékok sokoldalú és időtlen darabja: kisebbek számára vizsgálgatni, rakosgatni jó, a nagyobbak egyensúlyozhatják egymáson a darabjait, de lehet a játékbaba bölcsője, alagút a kisautóknak, vagy építs bonyolult épületeket belőle! 

 

A Grimm's monokróm sorozatának darabjait fejlesztéshez is ajánljuk. A játékok kontrasztos színei és a felület megmunkálása lehetővé teszik a többszörös érzékszervi stimulációt a látás és tapintás által. A játék során keletkező hangok - surrogás, koccanás, koppanás - pedig a fül számára nyújtanak ingereket.

A monokróm szivárvány 12 ívből áll


Anyaga: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méret: legnagyobb átmérő 35,5-36,5 cm; magasság: 17-18 cm
Ajánlott életkor: 3 év felett

 

Élénk színben ITT, pasztell színbenITT, natúr változatban ITT

Szuper golyópályát építhetünk belőle a Tömör golyókkal kombinálva.

 

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Ajánlott életkor
3 – 10 év
Tanítási szemlélet
Waldorf
Várható kiszállítás
2022.01.26
Cikkszám
GR93050
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!