Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's fa golyók tömör fából, 6 db monochrom
Grimm's fa golyók tömör fából, 6 db monochrom
6 490 Ft

Grimm's fa golyók tömör fából, 6 db monochrom

Grimm's fa golyók tömör fából, 6 db monochrom
Grimm's fa golyók tömör fából, 6 db monochrom
Grimm's fa golyók tömör fából, 6 db monochrom
Grimm's fa golyók tömör fából, 6 db monochrom
Grimm's fa golyók tömör fából, 6 db monochrom
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

6 db tömörfa golyó fekete-fehér színben, a Grimm's monokróm sorozatából. Golyós játékhoz, építő játékhoz és készségfejlesztéshez is használhatod ezeket a darabokat. Remekül illenek hozzájuk a további monokróm Grimm's készletek, amelyekkel kombinálva megvalósulhat a játékos keretek között történő készségfejlesztés!

 

 

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
6 490 Ft
Egységár: 1 082 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 97 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A játékban ez a 6 db golyó bármi lehet! Tökéletesek bármilyen golyós játékhoz: versenyezhetnek egymással egy jól megépített, izgalmas pályán, vagy elbújhatnak a dobozok alá is. Remek kiegészítői lehetnek a felcseperedő kalandorok mindennapjainak, jól illenek a kis kezeikbe. A golyók színe harmonizál a MONOKRÓM SZIVÁRVÁNY színeivel, építs belőlük izgalmasan hullámzó golyópályát, lássuk, hogy gurulnak a szivárvány íveken!

A Grimm's monokróm sorozatának darabjait fejlesztéshez is ajánljuk. A játékok kontrasztos színei és a felület megmunkálása lehetővé teszik a többszörös érzékszervi stimulációt a látás és tapintás által. A játék során keletkező hangok - surrogás, koccanás, koppanás - pedig a fül számára érdekesek.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a FA FIGURÁKKAL vagy a MONOKRÓM SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


Anyagok: juharfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Átmérő: kb. 4,5  cm


Ajánlott életkor: 1 éves kor felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Színek és formák felismerése, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565931205
Cikkszám
GR93120
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!