Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's lépcsős építő (19db)
Grimm's lépcsős építő (19db)
39 990 Ft

Grimm's lépcsős építő (19db)

Grimm's lépcsős építő (19db)
Grimm's lépcsős építő (19db)
Grimm's lépcsős építő (19db)
Grimm's lépcsős építő (19db)
Grimm's lépcsős építő (19db)
Grimm's lépcsős építő (19db)
Grimm's lépcsős építő (19db)
Grimm's lépcsős építő (19db)
Grimm's lépcsős építő (19db)
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

A Greenopia a Grimm's 2022-es újdonsága!

Ez több mint egy lépcsőzetes fa építő játék. Kezdő készletnek ideális hiszen a nagy és stabil építőkockákból könnyedén várat vagy egy középkori várost építhetünk. Kombináld egymással a különféle Grimm's építőket, hogy megépíthesd a saját birodalmad!

Ajánlott életkor
3 – 10 év
Várható kiszállítás
2024.06.26
Raktáron
39 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 600 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a szokatlan Grimm's lépcsőzetes építőkészlet gyönyörű és egyedi alakzataival hívja fel magára a figyelmet.

Robosztus és stabil építményeket készíthettek az elemeiből, abszolút kezdő építkezőknek is ideális készlet!


A 19 építőelemmel a természet egyedi jellemzőt is felfedezhetitek, mint például a különböző famintázatokat, színeket, az évgyűrűket vagy az apró csomókat a fa egyes részeiben.
Nagy ablakok és kapunyílások könnyen elkészíthetőek, de vannak trükkösebb konstrukciók is, amelyek kihívást jelentenek az építőmesterek számára.

 

Ideális kezdőkészlet a nagyobb építmények alapkonstrukcióihoz, nagyon jó kiegészítője az LSP azaz az óriás lépcsős piramisnak!


Jó szórakozást kívánunk a számtalan kombinációs lehetőség felfedezéséhez, amelyek az egyes részek összekapcsolásából adódnak!


A csomag tartalma: 19 darab geometrikus fa építőelem


Anyagok: égerfa, növényi alapú olaj


Keret mérete: 44,5x44,5 cm

Kockák magassága: 4 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kor felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
EAN
4048565102124
Cikkszám
GR10212
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Szunáné Féki Teodóra
2024.02.23
Annyira gyönyörű! Sok Grimms építőnk van otthon, de számomra most ez az abszolút kedvenc. Elképesztően jól néz ki a színes Lsp-vel és 1001 éjszakával kombinálva! Kicsit érdesebb mint a színes Grimms építők, nagyon jó a tapadása.