Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's nagy lépcsős piramis
Grimm's nagy lépcsős piramis
60 990 Ft

Grimm's nagy lépcsős piramis

TOP
Grimm's nagy lépcsős piramis
Grimm's nagy lépcsős piramis
Grimm's nagy lépcsős piramis
Grimm's nagy lépcsős piramis
Grimm's nagy lépcsős piramis
Grimm's nagy lépcsős piramis
Grimm's nagy lépcsős piramis
Grimm's nagy lépcsős piramis
Grimm's nagy lépcsős piramis
Grimm's nagy lépcsős piramis
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Grimm's lépcsős piramis, fából készült 100 darabos építő játék. Waldorf jellegű, nyílt végű játék. Végtelen számú variációs lehetőség, mindez csodaszép fakockákból. Ezzel a készlettel valódi élmény a játékkal töltött idő, a szórakozás mellett a finommotoros képességek és a szem-kéz koordináció is játékos formában fejleszthető!


Ajánlott életkor
3 – 10 év
Várható kiszállítás
2024.06.18
Raktáron
60 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 915 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ő az óriás piramis, a LÉPCSŐS PIRAMIS nagy testvére! LSP néven ismerik sokan ami az angol nevéből jön (Large Stepped Pyramid) Nem csupán gyönyörű, de egy olyan alap építőkészlet, amely minden típusú építményhez alkalmas alapot ad.

Ezzel a hatalmas építőkocka készlettel nagyon sok mindent fogsz tudni építeni, 100 darab építőelemet tartalmaz, melyekből két- és háromdimenziós dolgokat is kreálhatsz! A lépcsős piramisból egyedülálló kastélyok, várak, városok, tornyok építhetők, bármi amit a fantázia kitalál! A gyerekek játék közben fejlesztik finommotoros képességeiket és a szem-kéz koordinációt.

Cikk a piramis és a lépcsős építő közötti különbségekről a Mamamin

Ezt a készletet segédeszközként ajánljuk óvodák és iskolák számára. A gyerekeknek segít megismerni a színeket, számokat, rész-egész arányát, emellett számos lehetőség van arra, hogy segédeszközként használjuk.


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája! A gyerekeknek segít megismerni a színeket, számokat, rész-egész arányát, emellett számos lehetőség van arra, hogy segédeszközként használjuk.

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálható bármelyik Grimm's ÉPÍTŐVEL, félkörökkel, hengerekkel, GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL és minden mással, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 100 darabos készlet, fa keret tartozik hozzá.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


Méretek: keret: 44,5 cm, elemek vastagsága 4 cm, legnagyobb magasság 20 cm.


Ajánlott életkor: 3 éves kortól.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Színek és formák felismerése, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565420907
Cikkszám
GR42090
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Koós Hajni
2022.08.20
Csodaszép termék! Egyszerűen szemet gyönyörködtetőek a színes és a minőség. A 2,5 éves kislányom teljesn flow-ban építkezik vele. Szeretjük a nagy szivárvánnyal és a több kisebb Grimm’s elemmel együtt használni.
Reményeink szerint az unokáink is ezzel fognak játszani :-)!
Rangasz Teréz
2022.03.11
Kiváló minőség!