Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's fa autók natur 1db

Grimm's fa autók natur 1db
Grimm's fa autók natur 1db
Grimm's fa autók natur 1db
Grimm's fa autók natur 1db
Grimm's fa autók natur 1db
Grimm's fa autók natur 1db
Grimm's fa autók natur 1db
Grimm's fa autók natur 1db
Grimm's fa autók natur 1db
Grimm's fa autók natur 1db
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Natúr fából készült természetes játék, a legkisebb kezekbe passzoló gurulós játékautó darabra a Grimm's-től. Ismerd meg a járművek kalandokkal teli világát egy natúr színű, formás kisautóval, aki imád ide-oda gurulni és a többi autóval versenyezni!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Kiszerelés
1 db
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
4 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 67 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Grimm's fa autók tiéd lehetnek a készletből darabra is! A szettből random küldjük az autókat, igazi meglepetésre számíthatsz! Minden darab kézzel van kidolgozva, a vonalak lekerekítettek, a formájuk engedi, hogy az autók a legkisebb kezekbe is illjenek.

A járgányok kerekei gurulnak, ezért imádnak a SZIVÁRVÁNY HÍDON ide-oda szálguldani! A Grimm's autók egy nagy családot alkotnak, ismerd meg az OMNIBUSZT, a TEHERAUTÓT, és a KABRIÓT, versenyeztesd őket a szivárvány íveken át!

Ez a készlet megkapta a "Spiel Gut" - jó játék - minősítést.


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZIVÁRVÁNY FA FIGURÁKKAL vagy a SZÍNES FA AUTÓKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 1 darab autó a 6 darabos natúr fa autók szettből


Anyagok: égerfa, növényi összetételű olajjal kezelve


Méret: legnagyobb szélesség: 10 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR09300DB
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!