Grimm's pasztel golyók
Grimm's pasztel golyók
7 490 Ft

Grimm's pasztel golyók

TOP
Grimm's pasztel golyók
Grimm's pasztel golyók
Grimm's pasztel golyók
Grimm's pasztel golyók
Grimm's pasztel golyók
Grimm's pasztel golyók
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

12 db meseszép színű tömörfa golyó, golyós játékhoz, építő játékhoz kiegészítőnek, fejlesztő játékhoz mindenkinek, aki szeret velük játszani. Kombináld ezeket a színpompás golyókat a többi Grimm's építővel, hogy változatos és örömteli élményeket szerezhess a játékkal töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
3 – 10 év
Várható kiszállítás
2024.04.17
Raktáron
7 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 112 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a 12 darabos fa golyó készlet méretben pont a középső, átmenet a NAGY TÖMÖRFA GOLYÓK és a KIS TÖMÖRFA GOLYÓK között, így mindenféle méretű, csodaszép színpompás fa golyó büszke tulajdonosa lehetsz! A játékban ez a 12 db golyó bármi lehet! Versenyezhetnek a szivárvány útján, elbújhatnak a dobozok alá, remek kiegészítői a kis kalandorok mindennapjainak. A PASZTELL GYŰRŰK közreműködésével égig érő kígyózó tornyot építhettek, az egyensúly érzéket, kézügyességet fejleszthetitek.

Remekül illenek az apró kezekbe, a kisebbeknek fejlesztő játékhoz ajánljuk. A színek és a felület megmunkálása lehetővé teszik a többszörös érzékszervi stimulációt a látás és tapintás által. A játék során keletkező hangok - surrogás, koccanás, koppanás - pedig a fül számára érdekesek. A fagolyók színe harmonizál a SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐ színeivel.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a PASZTELL TÉGLALAPOKKAL vagy a KORALL ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 12 db golyó, 12 színben


Anyagok: juharfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Ajánlott életkor: 3 éves kor felett


Átmérő: kb. 3,5  cm

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10235
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!