Grimm's lépegető színes spirál
Grimm's lépegető színes spirál
58 990 Ft

Grimm's lépegető színes spirál

Grimm's lépegető színes spirál
Grimm's lépegető színes spirál
Grimm's lépegető színes spirál
Grimm's lépegető színes spirál
Grimm's lépegető színes spirál
Grimm's lépegető színes spirál
Grimm's lépegető színes spirál
Grimm's lépegető színes spirál
Grimm's lépegető színes spirál
Grimm's lépegető színes spirál
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Az egyik legmonumentálisabb és legmutatósabb Grimm's építő készlet, amit valaha láttunk. Mesés darab a gyűjteményben! Használd fel, ahányféleképpen csak tudod a játék különleges formájú, élénk színű elemeit, építsd meg belőlük, amit csak megálmodsz!


Ajánlott életkor
4 – 10 év
Várható kiszállítás
2024.04.19
Raktáron
58 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 885 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez az építő szett minden gyermeket és felnőttet játékra hív! Építsetek együtt rejtélyes lépcsőket és különleges spirális tornyokat, színek kavalkádjában emelkedjenek az épületek!
Az építő készlet minden darabját a Grimm's-től megszokott fa iránti rajongás lengi körbe. A felület megmunkálásának köszönhetően az elemek jól tapadnak egymáshoz, jó velük építeni. A gyönyörű színek a szoba büszkeségévé, legkedvesebb dekorációjává emelik a játékot. Ezzel az izgalmas készlettel játszva fejlődnek a gyermekek finommotoros képességei és a térbeli látásmódjuk.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZIVÁRVÁNY FA FIGURÁKKAL vagy a CSIGA ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 56 darab építőkocka fa táblával


Méretek: magasság és átmérő összeállítva 30 cm, elemek vastagsága 4 cm, elemek legnagyobb szélessége 15 cm


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


Ajánlott életkor: 4 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR42095
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!