Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's nagy élénk mozaik építőkocka
Grimm's nagy élénk mozaik építőkocka 100 darab
39 990 Ft

Grimm's nagy élénk mozaik építőkocka 100 darab

TOP
Grimm's nagy élénk mozaik építőkocka
Grimm's nagy élénk mozaik építőkocka
Grimm's nagy élénk mozaik építőkocka
Grimm's nagy élénk mozaik építőkocka
Grimm's nagy élénk mozaik építőkocka
Grimm's nagy élénk mozaik építőkocka
Grimm's nagy élénk mozaik építőkocka
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Gigantikus színátmenetes építő kocka gyűjtemény, természetes, fából készült kézműves játék a Grimm's-től. Óriási alkotásokhoz tökéletes nyílt végű játék korhatár nélkül, rakosgatáshoz, építéshez,  szerepjátékhoz, fejlesztéshez és sok minden máshoz. Kombináld kedvedre a játék elemeit további Grimm's építőkkel, szerezz örömteli élményeket!


Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.04.22
Raktáron
39 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 600 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Grimms óriás mozaik kocka készlet 100 darabos

A kockák elemi alakzatok, az építő készletek fontos alapelemei. Ez a mozaik egy gigantikus méretű kocka gyűjtemény, 100 darab színátmenetes kockából áll! A színe lenyűgöző, a színskála ezernyi árnyalatában játszik! A kockák mérete engedi, hogy már egész kicsik is játsszanak vele. A csodás színek inspirálják a gyermekeket, ki ne szeretné a szépséges szivárványszínű formákat kézbe venni, nézegetni?

Az egészen kicsiknek tökéletes rakosgatós játék, idővel, nagyobb korban pedig az ezerszínű elemek átalakulnak és lesz belőlük kerítés, épületek vagy városok fala, erődítmény, pódium, házak, tornyok, kastélyok! A kockák tökéletes támasztékai, alap elemei lehetnek a bonyolultabb épületeknek. 

Ezzel a szépséges mozaikkal játszva fejlődnek a gyermekek finommotoros képességei és a térbeli látásmódjuk. Mint minden Grimm's, a szivárvány mozaik is sokoldalú játék: elővehető fejlesztéshez, építéshez, vagy akár szerepjátékhoz, társasjátékhoz, játékos tanuláshoz is.

Nézd meg az építő egyik kis testvérét is, a PASZTELL MOZAIKOT is!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a JÓBARÁTOKKAL vagy a SZIVÁRVÁNYSZÍNŰ TÉGLALAPOKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 100 darab fa kocka, fa keretben.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


Méretek: keret 44,5x44,5 cm, kockák 4x4 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR42260
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!