Grimm's kézzel készített krém színű méhviasz gyertya, 20 db

Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

20 db natúr Grimm's méhviasz gyertya (25%), karácsonyi vagy ünnepi gyertya. Csodásan mutat az ünnepi gyűrűben vagy spirálban, és a többi Grimm's gyertyatartóba is illik. Teremts meghitt, ünnepi hangulatot otthonodban természetes Grimm's dekorációs elemekkel, varázsold kellemessé velük a környezeted!

Várható szállítás
2 hét
Nincs raktáron
10 490 Ft
Egységár: 525 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 157 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ha az ünnep közeleg vagy egyszerűen csak a gyertya fényét szereted, ezt a méhviasz gyertya készletet ajánljuk neked. Karácsonykor, ünnepekkor, adventkor vagy szülinapkor gyertyafény teszi meghitté a hangulatot. Ez a gyertya illik az ÉVKÖRBE, a NAPKÖRBE, az ÜNNEPI SPIRÁLBA vagy GYŰRŰBE. Dekoráld az otthonod kedved szerint, tedd a méhviasz gyertyákat GYERTYATARTÓBA, és gyönyörködj bennük! Ha fából készült gyertyatartót választasz a gyertyákhoz, a használatuk során ajánljuk hozzá a réz és alumínium biztonsági kiegészítőket, GYERTYATARTÓKATA tüzet sose hagyd őrizetlenül és mindig győződj meg róla, hogy a lángok nem érhetik el a fa gyertyafigurákat és a többi kelléket!


Anyagok: 25% méhviasz


Méretek: 10 cm, átlagos karácsonyi gyertya méret


A gyertya dekorációs kellék, nem játéknak minősül.

Kézzel készült, hossza kb. 10cm

Adatok
Márka
Grimm's
Cikkszám
GR05200
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!