Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Szűrés
Ár (Ft)
1 990 Ft - 6 999 Ft
Márka
Kiadó
Szerző
Termék státusza

Nők könyvespolca

Azokat a könyveket hoztuk ide Nektek, amik megmozgatnak minket, mint nők, erős női történetek, elgondolkoztató művek a női létről, inspiráló női életek, az erő amit érzünk olvasásuk közben. Nagyon örülünk, ha megosztjátok velünk továbbra is Ti mit olvastok szívesen!


57termék130
57termék130

A könyvek szeretete végigkísérte életemet. Kislány korom óta szeretek olvasni, a könyvekből megtapasztalhatom, átélhetem amit az élet talán nem épp nekem tartogatott, de mégis kiváncsi lennék rá.

Megtanultam, hogy az álmok célja nem feltétlenül az, hogy megvalósuljanak. A legfontosabb az álmokban, hogy összekapcsoljanak bennünket azzal a legmélyebb részünkkel, ahonnan az álmok jönnek, ahonnan a szenvedélyünk jön, ahonnan a boldogságunk fakad. És ebben a könyvek nagyon ott vannak!

Ebbe a női könyvek kategóriába azok a könyvek kerülnek, amik valamilyen oknál fogva megérintettek bennünket - engem - Titeket, és érdemesnek találtuk arra, hogy másokat is megérintsenek, inspiráljanak, felkészítsenek, segítsenek.

Azok a könyvek, amelyeket mi odateszünk a saját polcunkra is, és talán azért is, mert a lányainknak, de akár fiainknak is eltennénk, hogy amikor odaérkeznek, ők is olvashassák. Tehát egy válogatott könyvespolcot találtok itt, Tőlünk Nektek!

Milyen témákban? Bármi lehet, a női sorsok, álmok, bölcsességek, regények, erőt adó történetek, vagy segítő könyvek is. Nektek mi az az öt könyv, amit a polcra tennétek mindenképpen? Írjátok meg nekünk! info@mamamibolt.hu

Olvassatok!

Mariann