Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
5 990 Ft 
4 792 Ft
20

Grimms föld építőelemek

Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Grimms föld építőelemek
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

A 4 elem építőelemek Föld tagja. Különleges színű, szokatlan formájú elemekből álló építő készlet. Waldorf jellegű, nyílt végű fajáték fejlesztéshez, építéshez, szerepjátékhoz, rakosgatáshoz és még sok minden máshoz. Kombináld ezeket a kellemes színű elemeket a többi Grimm's építővel, hogy örömteli élményeket szerezzhess!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.06.26
Raktáron
5 990 Ft 
4 792 Ft
Kedvezmény 20
Megtakarítás 1 198 Ft
A vásárlás után járó pontok: 24 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Föld építőelemek készlet egy igazán sokoldalú játék és már a kicsik is tudnak vele játszani. Elő lehet venni építéshez, szerepjátékhoz, fejlesztő játékhoz vagy akár dekorálni is. A szokatlan alakú elemekkel a kicsik elfoglalják magukat, lehet őket rakosgatni, válogatni forma és árnyalat szerint, megtalálni, hogy melyik darab melyikbe illik.

Játék közben fejlődnek a gyerekek finommotoros képességei és a szem-kéz koordinációjuk. A nagyobbak hegyeket, barlangokat, kerítéseket és házikókat építenek belőle, és mindent amit csak a fantáziájuk enged. Jól kombinálható a LÁNG ÉPÍTŐVEL és a HULLÁMOKKAL építőkkel is, ő pedig itt a nagyobbik testvére, a NAGY FÖLD ÉPÍTŐ!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a NAGY SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐVEL vagy a KORALL ÉPÍTŐVEL, hogy legyen e gy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 5 darab elem


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Méret: szélesség: 11,5 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kor felett, a kis részeit a babák lenyelhetik.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565107907
Cikkszám
GR10790
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!