Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's keleti város építőszett

Grimm's keleti város építőszett
Grimm's keleti város építőszett
Grimm's keleti város építőszett
Grimm's keleti város építőszett
Grimm's keleti város építőszett
Grimm's keleti város építőszett
Grimm's keleti város építőszett
Grimm's keleti város építőszett
Grimm's keleti város építőszett
Grimm's keleti város építőszett
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Természetes játék fából, strasszköves különleges építő, Grimm's keleti város építő készlet. Egzotikus színek, különös formák, csillagos éjszakák! Nyílt végű játék korhatár nélkül, rakosgatáshoz, építéshez,  szerepjátékhoz, fejlesztéshez és sok minden máshoz, szerezz örömteli élményeket!


Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
62 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 945 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Csillámló strasszköves mesebeli építő készlet, egzotikus színek és formák, lüktető utcák és forró éjjelek, szinte érezni a keleti város pezsgő hangulatát! Építsd meg a saját fantáziád által megálmodott várost, amelyet kedved szerint alakíthatsz!

A keleti város nagyon jól illik a NAPLEMENTE építőhöz és a 4 ELEM FA ÉPÍTŐHÖZ, velük együtt hatalmas, mesés városokat építhetsz!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a CSILLOGÓS AKRIL KÖVEKKEL vagy a PASZTELL SZIVÁRVÁNY FA FIGURÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 52 darab elem, fa keretben


Anyagok: hársfa, akril strasszkövek, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


Méretek: keret: 30 cm, elemek vastagsága: 2 cm


Ajánlott életkor: 5 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565430883
Cikkszám
GR43088
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!