Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Grimm's térbeli kreatív építőjáték
Grimm's térbeli kreatív építőjáték
14 990 Ft 
13 491 Ft
10

Grimm's térbeli kreatív építőjáték

Grimm's térbeli kreatív építőjáték
Grimm's térbeli kreatív építőjáték
Grimm's térbeli kreatív építőjáték
Grimm's térbeli kreatív építőjáték
Grimm's térbeli kreatív építőjáték
Grimm's térbeli kreatív építőjáték
Grimm's térbeli kreatív építőjáték
Grimm's térbeli kreatív építőjáték
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült térbeli építő játék a Grimm's szivárvány színeiben. Két- és háromdimenziós alakzatokat, térbeli geometrikus dolgokat építhettek ezzel az izgalmas építő készlettel. Használjátok fel, ahányféleképpen csak tudjátok a játék különleges elemeit, szerezzetek örömteli élményeket a játékkal, játékos tanulással töltött idő alatt!

Várható kiszállítás
2023.03.29
Raktáron
14 990 Ft 
13 491 Ft
Kezdete: 2023.03.16   Vége: 2023.03.31
Kedvezmény 10
Megtakarítás 1 499 Ft
A vásárlás után járó pontok: 67 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Fából készített természetes, Waldorf jellegű 2 az 1-ben játék: kirakó és építő! Egy izgalmas játék, amit akár magaddal is vihetsz! Rakd ki az elemekből a különféle alakzatokat, kockát, téglatest alapú dolgokat. Építő játékként is tökéletes kiegészítője a Grimm's építő készleteknek, minden fontos alapelem, kocka, téglatest, térbeli elem megtalálható benne. Használhatod épületek, várak alapjaihoz, vagy árkádok tartóoszlopaihoz, építhetsz belőle karámot, színpadot, szobát, és még sok minden mást, a fantázia nem ismer határt!

Két- és háromdimenziós dolgokat, térbeli alkotásokat hozhatsz létre belőle. A geometriai formák mellett készíthetsz házat a BABÁKNAK, akadálypályát a KISAUTÓKNAK vagy a GOLYÓKNAK, a lehetőségek száma végtelen! A kirakóhoz tartozik egy útmutató is, melynek segítségével 39 különféle alakzatot rakhatsz ki.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL vagy a SZIVÁRVÁNY MOZAIKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 12 darab elem, fa keretben, kirakási útmutató füzettel


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj, a füzet FSC minősítésű papírból készült.


Méretek: hossza 15 cm, elemek vastagsága 4 cm


Ajánlott életkor: 5 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás
Ajánlott életkor
5 – 10 év
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR43311
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!