Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's szivárvány gomba figura

Grimm's szivárvány gomba figura
Grimm's szivárvány gomba figura
Grimm's szivárvány gomba figura
Grimm's szivárvány gomba figura
Grimm's szivárvány gomba figura
Grimm's szivárvány gomba figura
Grimm's szivárvány gomba figura
Grimm's szivárvány gomba figura
Grimm's szivárvány gomba figura
Grimm's szivárvány gomba figura
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

6 db fából készült gomba figura a Grimm's-től, a szivárvány élénk színeiben. Különleges fejlesztő és építő játék, különleges alkotásokhoz. Használd fel őket a mindennapi játék vagy akár a színekkel, számokkal való ismerkedés, tanulás során, kombináld őket további élénk színekben pompázó készletekkel!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ebben a rakosgatós építő játékban a gomba keresi kalapját! A gombák a szivárvány színeiben tündökölnek, a kalapjaik levehetők, a kalapok és törzsek pedig a legkülönfélébb alakzatokban illeszkednek egymáshoz: talán egy kígyó, vagy égig érő bab lehet? Netán egy tölcsér fagyi? A gombák íves formája, domború kalapja tökéletes kézügyességet és egyensúlyérzéket fejlesztő játékra, kombináld a GOLYÓKKAL vagy a SPULNIVAL, építs óvatosan minél magasabb alakzatokat, egyensúlyozz, lássuk, ott marad-e a golyó a tölcsér tetején!

Mint minden Grimm's, ez a játék természetesen önmagában is teljes, és kombinálható is az összes többi Grimm's építővel. Igazán rendhagyó elemeivel szinesítheted az építő játék gyűjteményedet! Ha nagyon nagy a kavarodás, ajánljuk a hozzá illő szivárvány színű szortírozó DOBOZOKAT vagy a TÁLAKAT!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a KAVICSOKKAL vagy a FASZELETEKKEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! 


Társasjáték ötlet: tekézéshez egy golyóra lesz szükségetek, na és a gombák lesznek a tekebábuk. Kétféle módon is játszhattok:
1. a cél az, hogy minél több bábu felboruljon, mint ahogy a bowling pályán.
2. a cél, hogy úgy gurítsd át a golyót a bábuk között, hogy mind állva maradjanak és minden gomba kalapja a helyén maradjon! Nehezítésképpen a gombák kalapját fordítsátok meg, a domború oldallal lefelé.


A csomag tartalma: 12 darab elem, 6 színben


Anyagok: juharfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: magasság 5,7 cm, átmérő 3,5 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Kéz-szem koordináció, Színek és formák felismerése, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565105859
Cikkszám
GR10585
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!