Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's nagy lépcsős piramis - Natúr
Grimm's nagy lépcsős piramis - Natúr
60 990 Ft

Grimm's nagy lépcsős piramis - Natúr

TOP
Grimm's nagy lépcsős piramis - Natúr
Grimm's nagy lépcsős piramis - Natúr
Grimm's nagy lépcsős piramis - Natúr
Grimm's nagy lépcsős piramis - Natúr
Grimm's nagy lépcsős piramis - Natúr
Grimm's nagy lépcsős piramis - Natúr
Grimm's nagy lépcsős piramis - Natúr
Grimm's nagy lépcsős piramis - Natúr
Grimm's nagy lépcsős piramis - Natúr
Grimm's nagy lépcsős piramis - Natúr
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Grimm's lépcsős piramis, fából készült 100 darabos építő játék. Waldorf jellegű, nyílt végű játék. Végtelen számú variációs lehetőség, mindez csodaszép fakockákból. Ezzel a készlettel valódi élmény a játékkal töltött idő, a szórakozás mellett a finommotoros képességek és a szem-kéz koordináció is játékos formában fejleszthető!


Ajánlott életkor
3 – 10 év
Várható kiszállítás
2024.05.31
Raktáron
60 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 915 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ő az óriás piramis! LSP néven ismerik sokan ami az angol nevéből jön (Large Stepped Pyramid) Nem csupán gyönyörű, de egy olyan alap építőkészlet, amely minden típusú építményhez alkalmas alapot ad.

Ezzel a hatalmas építőkocka készlettel nagyon sok mindent fogsz tudni építeni, 100 darab építőelemet tartalmaz, melyekből két- és háromdimenziós dolgokat is kreálhatsz! A lépcsős piramisból egyedülálló kastélyok, várak, városok, tornyok építhetők, bármi amit a fantázia kitalál! A gyerekek játék közben fejlesztik finommotoros képességeiket és a szem-kéz koordinációt.

Cikk a piramis és a lépcsős építő közötti különbségekről a Mamamin

Ezt a készletet segédeszközként ajánljuk óvodák és iskolák számára. A gyerekeknek segít megismerni a színeket, számokat, rész-egész arányát, emellett számos lehetőség van arra, hogy segédeszközként használjuk.


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája! A gyerekeknek segít megismerni a színeket, számokat, rész-egész arányát, emellett számos lehetőség van arra, hogy segédeszközként használjuk.

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálható bármelyik Grimm's ÉPÍTŐVEL, félkörökkel, hengerekkel, GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL és minden mással, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!

100 építőkocka fakeretben.
Anyaga: olajozott égerfa
Méretek: A fakeret hossza 44,5 cm, az egyes építőelemek 4 cm vastagok és 4-20 cm magasak.

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Színek és formák felismerése, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565420914
Cikkszám
GR42091
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!