Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Djeco Fűzős játék - Mesés gombok

Djeco Fűzős játék - Mesés gombok
Djeco Fűzős játék - Mesés gombok
Djeco Fűzős játék - Mesés gombok
Grafikusok, művészek, feltalálók és tervezők együttes munkája hívja életre a Djeco különleges, ezeregy színű, fejlesztő játékait.

Játékos felfűzős fejlesztő, mely akár egyedül, akár a szülőkkel együtt használható. Használható kifejezetten az iskolára való felkészítéshez is.

Várható szállítás
1 hét
Nincs raktáron
5 820 Ft
A vásárlás után járó pontok: 87 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Tű nélküli fűzögető, ami segíti a gyerekeket a  figyelem összpontosításában és a finom kis mozdulatok elsajátításában, melyekre szükségük lesz a szépírás megtanulásához is. Ezért célszerű megőrizni a fűzögető játékot az óvodás korra is.


A finommotorika (fűzés), a sorrendiség (diktálás) és a formaegyeztetés (másolás) készségek fejlődése nagyon fontos a tanulási képesség kialakulásához. Ezzel a kis, egyszerű játékkal mindezeket nagyszerűen lehet fejleszteni. A legfontosabb mindenkori szempont pedig, hogy a fejlesztés célja mellett a játék játszás maradjon!


 


Fejlesztő ötletek:


A sorrendiség betartásának begyakoroltatása leleményességet kíván a szülőtől. A legegyszerűbb, ha a szülő 3, majd 4, később 5 állatfigurát megnevez, a gyermek pedig az elhangzott sorrendben felfűzi az állatokat.


Formaegyeztetéshez a szülő a nevelő(óvónő) által kirakott figurákat lefényképezheti, a gyermek pedig a kép alapján ugyanúgy kirakhatja.


 


Tartalom:  • 12 db fűzhető állatfigura

  • 10 db gomb

  • 2 db fűzőzsinór


Csomagolás mérete: 28 x 12 x 3 cm


Tervezte: Blanca Gomez


Ajánlott életkor: 2+

Adatok
Márka
Djeco
Ajánlott életkor
2 – 4 év
Cikkszám
DJ6162
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!