Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

A gyermeki elme
A gyermeki elme
4 300 Ft

A gyermeki elme

Agyfejlődés, konfliktusok, támogató szülői stratégiák, új könyv a polcainkon használható technikákkal

Várható kiszállítás
2024.05.31
Raktáron
4 300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 65 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A kétéves kisgyerek hisztizni kezd a boltban. Az óvodás nem hajlandó reggel felöltözni. Az ötödikes otthon duzzog, pedig elmehetne a barátaival játszani. Miért nehezítik meg a gyerekek oly gyakran szüleik és nevelőik életét? Ez az úttörő jellegű és nagyon gyakorlatias könyv bemutatja, hogy ezek a néha megmagyarázhatatlannak tűnő megnyilvánulások az agy fejlődésének, a személyiség kialakulásának természetes velejárói.

A szerzők a legújabb tudományos eredmények alapján felvázolják, hogyan alakul ki a különféle agyterületek közötti egészséges munkamegosztás és harmonikus együttműködés.

Tizenkét nevelési technikát ismertetnek, amelyekkel a szülők elősegíthetik mindezt. Elvetik az olyan megközelítéseket, amelyek mindenáron a teljesítményt és a tökéletességet állítják a középpontba, ehelyett olyan módszerekre összpontosítanak, melyekkel a gyerekek jobban önmaguk lehetnek, könnyebben megtalálhatják a helyüket a világban, nagyobb rugalmasságra és több erőre tehetnek szert.

Megközelítésük lényege, hogy az összes helyzet - a stresszes, dühös pillanatok éppúgy, mint az örömteli percek - felhasználhatók annak elősegítésére, hogy gyermekeink felelős, gondoskodó, tehetséges személyekké váljanak.

A drámamentes fegyelmezés, a Szülői jelenlét könyvek íróinak új könyve.

Daniel Siegel Tina Payne Bryson

Ursus Libris, 2019

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789639718647
EAN
9789639718647
Cikkszám
9789639718647
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!