Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Bauspiel natúr építőkockák 50 db

Kiváló minőségű, fejlesztő fajátékok 1983 óta arra inspirálják a gyerekeket, hogy építsenek, szereljenek, szárnyaljon a fantáziájuk.


Natúr fából készült építőkocka készlet, természetes játék a Bauspiel-től. A legfontosabb elemeket tartalmazza, 50 darab téglatestet.

Ajánlott életkor
5 – 10 év
Várható szállítás
2 hét
Nincs raktáron
43 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 657 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A téglatestek az építkezés legfontosabb elemei, ebben a tekintetes terjedelmű készletben nagyon sokat találsz belőlük! Egyszerűbb építményekhez, kisebb gyermekeknek magában is tökéletes ez az építőkocka gyűjtemény, a többi építő készlettel kombinálva pedig a határ a csillagos ég!

 

50 darab téglatest, fa keretben
Anyagok: égerfa, egészségre ártalmatlan olajjal kezelve
Méretek: keret: 29 x 29 x 6 cm, téglatestek: 10 x 5 2,5 cm
Ajánlott életkor: 3 éves kortól

 

Fából készült természetes játék, NYÍLT VÉGŰ JÁTÉK, mely szabad teret enged a képzeletnek. A Bauspiel fajátékok magas minőségét az garantálja, hogy manufaktúrában állítják elő, kézzel és odafigyeléssel készítenek minden darabot. A játékok anyagát Európában őshonos fafajták adják: bükk, éger és hársfa közül választják. A kidolgozás során minden elemet megszabadítanak az élektől és sarkoktól, így a kisebb gyermekeket is beleértve mindenki biztonságosan játszhat velük. A fa színezéséhez az EU 71 szabványnak megfelelően egészségre ártalmatlan összetevőkből álló festéket használnak. A nyílt végű fa építőkkel játszva a gyermekek a szabad játék örömét átélve szereznek tapasztalásokat, kézügyességük, kreativitásuk, logikus gondolkodásmódjuk épül.

Adatok
Márka
Bauspiel
Cikkszám
BS0236
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!