Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Bauspiel színes fa figurák 1db
Bauspiel színes fa figurák 1db
990 Ft

Bauspiel színes fa figurák 1db

Kiváló minőségű, fejlesztő fajátékok 1983 óta arra inspirálják a gyerekeket, hogy építsenek, szereljenek, szárnyaljon a fantáziájuk.


Fából készült színes fa babák a Bauspiel-től, igazi nyílt végű játék, sokoldalú kellék építő játékhoz, szerepjátékhoz, tanuláshoz és sok más játékhoz.

Raktáron
990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Egyszerű fabábú festve a Bauspiel gyártótól. 1 darab, random küldjük a raktáron levő színek közül. Ha van kívánságod, megjegyzésbe írd be, megpróbáljuk teljesíteni!

 

A Bauspiel és bármely más fa építőkhöz és a LOVAGVÁRHOZ is méretben nagyon jól illenek, az építményeidet velük benépesítheted. Társasjáték során hatan is tudtok velük játszani. 

 

Ezek a babák minimalista figurák, a szabad játék kellékei. Kidolgozásuk engedi, hogy a gyermeki képzelet bármilyen tulajdonsággal felruházza őket, így mindegyikük lehet fiú, lány, kedves, mérges, öreg vagy fiatal.

 

1 darab baba
Anyagok: fa, egészségre ártalmatlan festék
Méret: 7 x 3 cm
 

 

Ez a készlet fából készült természetes játék, NYÍLT VÉGŰ JÁTÉK, mely szabad teret enged a képzeletnek. A Bauspiel fajátékok magas minőségét az garantálja, hogy manufaktúrában állítják elő, kézzel és odafigyeléssel készítenek minden darabot. A játékok anyagát Európában őshonos fafajták adják: bükk, éger és hársfa közül választják. A kidolgozás során minden fa építőt megszabadítanak az élektől és sarkoktól, így a kisebb gyermekeket is beleértve mindenki biztonságosan játszhat velük. A fa színezéséhez az EU 71 szabványnak megfelelően egészségre ártalmatlan összetevőkből álló festéket használnak. A nyílt végű fa építőkkel játszva a gyermekek a szabad játék örömét átélve szereznek tapasztalásokat, kézügyességük, kreativitásuk, logikus gondolkodásmódjuk épül.

 

 

Adatok
Cikkszám
BS0118db
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!