Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Bauspiel színes fa figurák 1db

Kiváló minőségű, fejlesztő fajátékok 1983 óta arra inspirálják a gyerekeket, hogy építsenek, szereljenek, szárnyaljon a fantáziájuk.


Fából készült színes fa babák a Bauspiel-től, igazi nyílt végű játék, sokoldalú kellék építő játékhoz, szerepjátékhoz, tanuláshoz és sok más játékhoz.

Nincs raktáron
990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Egyszerű fabábú festve a Bauspiel gyártótól. 1 darab, random küldjük a raktáron levő színek közül. Ha van kívánságod, megjegyzésbe írd be, megpróbáljuk teljesíteni!

 

A Bauspiel és bármely más fa építőkhöz és a LOVAGVÁRHOZ is méretben nagyon jól illenek, az építményeidet velük benépesítheted. Társasjáték során hatan is tudtok velük játszani. 

 

Ezek a babák minimalista figurák, a szabad játék kellékei. Kidolgozásuk engedi, hogy a gyermeki képzelet bármilyen tulajdonsággal felruházza őket, így mindegyikük lehet fiú, lány, kedves, mérges, öreg vagy fiatal.

 

1 darab baba
Anyagok: fa, egészségre ártalmatlan festék
Méret: 7 x 3 cm
 

 

Ez a készlet fából készült természetes játék, NYÍLT VÉGŰ JÁTÉK, mely szabad teret enged a képzeletnek. A Bauspiel fajátékok magas minőségét az garantálja, hogy manufaktúrában állítják elő, kézzel és odafigyeléssel készítenek minden darabot. A játékok anyagát Európában őshonos fafajták adják: bükk, éger és hársfa közül választják. A kidolgozás során minden fa építőt megszabadítanak az élektől és sarkoktól, így a kisebb gyermekeket is beleértve mindenki biztonságosan játszhat velük. A fa színezéséhez az EU 71 szabványnak megfelelően egészségre ártalmatlan összetevőkből álló festéket használnak. A nyílt végű fa építőkkel játszva a gyermekek a szabad játék örömét átélve szereznek tapasztalásokat, kézügyességük, kreativitásuk, logikus gondolkodásmódjuk épül.

 

 

Adatok
Márka
Bauspiel
Cikkszám
BS0118db
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!