Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Bola kismamalánc Exclusive - In love
Bola kismamalánc Exclusive - In love
14 990 Ft

Bola kismamalánc Exclusive - In love

Mi a közös anya hangja és a Bola lágy csengésében? Mindkettőt felismeri a baba.

BOLA - Várandós kismamáknak szépséges ajándék lehet ez az ékszer, amely játékos csengettyűhangjával megnyugtatja a babát, gyönyörű emlékként megmaradva nekünk.

Várható kiszállítás
2024.02.28
Raktáron
14 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 225 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ebben az ékszerben benne van az izgalmas várakozás, a hagyomány, és az emlék lehetősége, amelyet – én legalábbis így képzelem – a lányomnak vagy menyemnek adhatok, ha ő várandós lesz. - Marianna -

 

A még meg nem született baba az édesanyja pocakjában a 20. héttől már hallja a külső hangokat. Így hallja a csengettyű finom hangját is, amikor anyukája mozgása meglendíti a medált. A születés után az ismerős kis csengettyűhang nyugtató hatással lehet a babára, hiszen arra a meleg, kényelmes pocakbéli időszakra emlékezteti.

Számunkra ezek az angyalcsengettyűk egy intim, egyedülálló és erőteljes köteléket szimbolizálnak anya-gyermek között.


Hordható szerencsehozóként is, amely végigkísér a 9 hónapon, akár egy védőangyal. Emlékeztet is a napi dolgaink során, hogy meg-megálljunk egy pillanatra és gondoljunk a babánkra, szenteljünk neki egy kis figyelmet a rohanó napjainkban.

Tökéletes várandós ajándék, nem? Mi biztosan örülnénk neki.

Ebben a modellben egy szép kék kővel kiegészítve.

 

Kismama ajándéknak kiváló, szép ékszer, és hasznos is a babavárás során. A hagyományok szerint várandós kismamák viselik, ugyanis a gömb kellemes hangjával a magzatot is megnyugtatja. Ha a mama a várandósága alatt egy hosszú zsinóron a pocakjáig lelógatva hordja, akkor a hangját a baba a születése után is megismeri, és nagyon hamar megnyugszik tőle. Kiváló ajándék lehet kismamáknak! 

 

Átmérő 20mm

Anyaga: ezüstözött acél

 

 

 

Bola – the natural jewellery for all pregnant women. The pregnancy chime is a beautiful jewellery for pregnant women. On the inside there is a small xylophone with a little ball that dances around and gives a soft, nice sound, when the woman moves. By carrying the bola on the belly the baby will hear the sound.

From about week 20 in the pregnancy the baby will be able to hear and recognise the sound. The soothing sound will calm the baby during pregnancy and after birth the baby will know the sound and be relaxed from it.

The bola is free from nickel and will be delivered with a long cord.

Adatok
Márka
Bola
Cikkszám
VG602
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!