Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Briliáns barátnőm - Nápolyi regények - Első kötet
Briliáns barátnőm - Nápolyi regények - Első kötet
4 299 Ft

Briliáns barátnőm - Nápolyi regények - Első kötet

„A tetralógia látszólag két nő barátságának története, annál viszont sokkal több: egy korszak és egy város regénye, egy sajátos szabályok szerint működő közösségé, egyúttal egy kapcsolat dinamikájának és egy kreatív életpálya kibontakozásának a krónikája is.” (Könyves Magazin)
Lila Cerullo és Elena Greco tűz és víz. Lila fiús, robbanékony, erőszakos, parancsolásra született. Elena lágy, odaadó, szorgalmas, figyelmes és önfeláldozó. Jobban nem is különbözhetnének, sorsuk mégis egy életre összefonódik az 1950-es évek poros nápolyi udvarain. Hol elválaszthatatlan barátnők, hol fékezhetetlen szellemi riválisok. Nem tudnak se egymással, se egymás nélkül élni, kiegészítik, inspirálják egymást; egyikük sem lenne a másik nélkül az, aki. Mindketten egy szegénységgel küszködő, büszke, erőszakos férfitársadalomban próbálnak a maguk módján boldogulni, előrébb jutni, a lehető legnagyobb függetlenséget kivívni.

Várható szállítás
1 hét
Rendelhető
4 299 Ft
A vásárlás után járó pontok: 64 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A Briliáns barátnőm, melyben Lila és Elena gyermek- és kamaszkorát ismerjük meg, egy négykötetes regényfolyam, a Nápolyi regények első része. Elena Ferrante gazdag érzelmekkel és lenyűgöző intelligenciával ábrázolja két főszereplője személyiségfejlődését és a mindent felülíró szeretetet és csodálatot, mely évtizedeken át táplálta és mélyítette barátságukat.

ELENA FERRANTE a kortárs világirodalom nagy rejtélye. Regényei zajos sikert aratnak, díjakat nyernek, számos nyelvre lefordítják őket, de kiléte ismeretlen. Annyi tudható róla, hogy Nápolyban született, és ő a Tékozló szeretet, az Amikor elhagytak, a Nő a sötétben (Az elveszett lány) és A felnőttek hazug élete szerzője.
Világszerte népszerűvé a Nápolyi regények (2011–2014) című tetralógiája tette, amely eddig 15 millió példányban kelt el, és az első három részből HBO-sorozat készült. 2007 -ben La spiaggia di notte (Éjjeli part) címen egy gyerekkönyve, 2019 -ben pedig Véletlen találatok címen egy esszékötete is megjelent. Az olasz irodalom egyik legnagyobb hatású szerzőjeként tartják

338 oldal, füles, kartonált

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789636330477
Kiadó
Park
Szerző
Elena Ferrante
EAN
9789636330477
Cikkszám
9789636330477
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!