Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Szűrés
Ár (Ft)
2 760 Ft - 4 190 Ft
Termék státusza

DIY szettek

DIY játékok készítése mindig is népszerű időtöltés volt, hiszen saját kezűleg elkészített tárgyaink sokszor nagyobb értéket képviselnek számunkra, mint a boltban vásárolt termékek. Azonban úgy tűnik, hogy a DIY világa egy újabb fordulatot vett, ugyanis egyre több olyan játék kapható a piacon, amelyek már elő vannak készítve, de mégis lehetőségünk van arra, hogy saját kreatív ötleteink szerint alakítsuk át azokat.

Ezek a DIY játékok rendkívül népszerűek lettek, hiszen a gyerekek és felnőttek egyaránt élvezik az alkotást és a saját kezűleg készült tárgyakban rejtező örömöt. A játékok mellé általában egy részletes használati útmutató is jár, amely lépésről lépésre segít végigvezetni az elkészítés folyamatát.

A legjobb az egészben, hogy bár a játékoknak van egy alap változata, mégis bőven van lehetőségünk arra, hogy saját kreatív ötleteink szerint alakítsuk át azokat. Így mindenki megtalálhatja a saját stílusának és ízlésének megfelelő verziót, amely nemcsak szórakoztató, de egyedi és dizájnos is.


2termék12