Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Djeco Fejlesztő játék - Abakusz - Perlix - Abacus
Djeco Fejlesztő játék - Abakusz - Perlix - Abacus
8 360 Ft

Djeco Fejlesztő játék - Abakusz - Perlix - Abacus

Djeco Fejlesztő játék - Abakusz - Perlix - Abacus
Djeco Fejlesztő játék - Abakusz - Perlix - Abacus
Grafikusok, művészek, feltalálók és tervezők együttes munkája hívja életre a Djeco különleges, ezeregy színű, fejlesztő játékait.

Klasszikus játék, a Djeco Abakusz, a nagyik valahai számológépe.

Egyszerű és szórakoztató játék a számokkal és mennyiségekkel. A "kihívás" kártya jelzi a képen látható megszámolandó elemeket, majd a gyermek az abakuszra rendezi a golyókkal a kijelölt feladatot. Ha ellenőrizni szeretné, hogy a számolás helyes-e, egyszerűen nézze meg a kártya hátoldalán feltüntetett megoldást!

Ajánlott életkor
4 – 8 év
Várható kiszállítás
2024.06.27
Raktáron
8 360 Ft
A vásárlás után járó pontok: 125 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Djeco Abakusz, a nagyik valahai számológépe

Egyszerű és szórakoztató játék a számokkal és mennyiségekkel. Klasszikus játék, majd minden gyerekszobában megtalálható a mai napig. A "kihívás" kártya jelzi a képen látható megszámolandó elemeket, majd a gyermek az abakuszra rendezi a golyókkal a kijelölt feladatot. Ha ellenőrizni szeretné, hogy a számolás helyes-e, egyszerűen nézze meg a kártya hátoldalán feltüntetett megoldást!

 

  • 1 db fából készült abakusz
  • 30 db kétoldalas feladatkártya

Ajánlott kb. 4 - 8 éves korig

 

A Djeco Fejlesztő játék - Abakusz - Perlix - Abacus kifejezetten arra tervezett, hogy segítse a gyermekek számtani, számolási képességeinek fejlesztését. Ez a kreatív és szórakoztató játék lehetővé teszi a gyermek számára, hogy fokozatosan megértse a számokat és az alapvető matematikai műveleteket, miközben kiválóan szórakozik.

Az Abakusz egy hagyományos eszköz, amelyet régóta használnak a számolási feladatokhoz.

A játék fejleszti a finommotoros készségeket, az ügyességet és a koncentrációt is. Az Abakuszon található golyók segítségével a gyermek megtanulhatja az összeadást és kivonást, és képes megérteni a számok fogalmát is.

Tartalmaz egy részletes használati útmutatót és játékötleteket, amelyek segítenek a szülőknek a gyermek tanulási folyamatában.

Ez a szórakoztató és kreatív játék kihívást jelent a gyermekek számára, miközben segít nekik megtanulni és megérteni a számokat és az alapvető matematikai műveleteket. Adjunk a gyermekeknek ezt az izgalmas játékot, hogy fejlessze a gondolkodásukat és matematikai készségeiket!

Adatok
Márka
Djeco
EAN
3070900083486
Cikkszám
DJ08348
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!