Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Glückskäfer Napsugarak sárga/zöld

Glückskäfer Napsugarak sárga/zöld
Glückskäfer Napsugarak sárga/zöld
Glückskäfer Napsugarak sárga/zöld
A Glückskäfer fajátékokat gondosan úgy tervezték meg, hogy a Waldorf és Montessori elveket követve, elősegítsék a gyermekek fejlődését kreatív, önálló játékon keresztül.

Gyönyörű színes napsugarak építő.

Várható szállítás
3-4 hét
Nincs raktáron
18 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 282 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Ez a színes napsugarak építő 16 elemből áll, amelyek mindenféle kreatív módon egymásra rakhatók és rendezhetők. Mi egyszerűen imádjuk!


A játéknak csak a képzelet szab határt. Az ív hídként is szolgálhat az autóknak vagy embereknek, de golyópálya elemeként is nagyon jól használható.


Tökéletes szemléltető ha az időjárást tanuljátok de akár dekorációként, bármely szoba díszeként megállja a helyét. A Glückskäfer játékok gyönyörűen kidolgozottak, Waldorf és Montessori filozófiáit követve, amelyek arra ösztönzik a gyerekeket, hogy önállóan fedezzék fel a kreatív játékot. Színben és tapintásban is nagyon hasonlítanak a Grimm's termékekre így azokkal is jól kombinálhatóak!Méretei: 27 cm x 13 cm x 7 cm 


Anyaga: Tömör fa, vízbázisú festékkel kezelve mely megtartja a fa természetes tulajdonságait. FSC minősítésű európai fa.Ajánlott életkor: 2+ év

Adatok
Márka
Glückskäfer
Cikkszám
NIC523320
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!