Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Glückskäfer sárgaréz gyertyatartó születésnapi gyűrűbe, spirálba
Glückskäfer sárgaréz gyertyatartó születésnapi gyűrűbe, spirálba
790 Ft

Glückskäfer sárgaréz gyertyatartó születésnapi gyűrűbe, spirálba

Ismerd meg a gyártót!

Fenntartható erőforrás


A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás


A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők


Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.
ACCREDITATIONS-FSC.png
A Glückskäfer fajátékokat gondosan úgy tervezték meg, hogy a Waldorf és Montessori elveket követve, elősegítsék a gyermekek fejlődését kreatív, önálló játékon keresztül.

Glückskäfer sárgaréz gyertyatartó születésnapi gyűrűbe, biztonságosan gyújthass gyertyát.

Várható kiszállítás
2024.04.22
Raktáron
790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 12 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Biztonsági gyertyatartó, hogy a gyertyák ne dőljenek el és biztonsággal meg tudjátok gyújtani. A kézzel készült mesés NIC toys gyertyák így biztosan egyenesen fognak állni! :)

 

Kompatibilis a Grimm's szülinapi gyűrűkkel és spirállal is!

Az ár egy darabra vonatkozik!

 

Anyaga: alumínium
Belső átmérő: 1,5 cm
Külső átmérő: 2 cm

 

Adatok
Márka
Glückskäfer
Cikkszám
NIC522701
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!