Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's fényképtartó, natur

Grimm's fényképtartó, natur
Grimm's fényképtartó, natur
Grimm's fényképtartó, natur
Grimm's fényképtartó, natur
Grimm's fényképtartó, natur
Grimm's fényképtartó, natur
Grimm's fényképtartó, natur
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült, natúr képtartó a Grimm's-től. Minimalista tervezésű dekorációs elemek, amelyekkel nagyszerű dekorálni a lakást, azon belül is a nappalit vagy a gyerekszobát! Kombináld őket további Grimm's termékekkel, hogy kellemes, meghitt hangulatot varázsolhass velük otthonodba!

Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a képtartó a letisztult formájából adódóan bármilyen környezetbe illik és jól mutat. A kialakítása olyan egyszerű, hogy csak bele kell tűznöd az alkalomhoz illő vagy kedvenc képeidet és máris dekorálhatsz velük! A képtartó úgy van kialakítva, hogy pont az ünnepi SPIRÁLBA illeszkedjen, így az alkalomhoz illő képeket is kitűzheted! Szép asztali díszeket készíthetsz Grimm's dekorációs elemeivel, a VÁZÁBAN pedig akár egy kis ibolyát, falevelet is melléjük tehetsz, hogy élettel telivé varázsold a környezeted!


A csomag tartalma: 10 darab képtartó


Anyagok: bükkfa, növényi összetételű olajjal kezelve


Magasság: kb. 2 cm


A fényképtartó dekorációs elem, nem játék.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565040006
Cikkszám
GR04000
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Hajni
2023.07.06
Szuper praktikus és óriási meglepetés, hogy nem 1 db, hanem 10 db van a csomagban.