Ina May Gaskin - Birth Matters

Ina May Gaskin könyve angol nyelven 

Nincs raktáron
4 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 75 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A szülés igenis számít, Amerika legelismertebb bábája Ina May Gaskin ebben a könyvében emlékeztet minket arra, hogy milyen mély nyomot hagy bennünk a szülés élménye. Visszaadja a bizalmat abban, hogy a nők képesek szülni, és ez hatással van a családok életére hosszú távon, és ezzel együtt a társadalom életére is.


Ina May Gaskin ebben a kiáltványában megmutatja hogyan bízzunk a nőkben, értékeljük a szülést, születést, ápoljuk a családi fészket.


Angol nyelven.


 


Renowned for her practice’s exemplary results and low intervention rates, Ina May Gaskin has gained international notoriety for promoting natural birth. She is a much-beloved leader of a movement that seeks to stop the hyper-medicalization of birth—which has lead to nearly a third of hospital births in America to be cesarean sections—and renew confidence in a woman’s natural ability to birth.


Upbeat and informative, Gaskin asserts that the way in which women become mothers is a women’s rights issue, and it is perhaps the act that most powerfully exhibits what it is to be instinctually human. Birth Matters is a spirited manifesta showing us how to trust women, value birth, and reconcile modern life with a process as old as our species.

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9781583229279
Cikkszám
9781583229279
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!