Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Kávéfőző tartozékokkal pasztell fajáték

Kávéfőző tartozékokkal pasztell fajáték
Kávéfőző tartozékokkal pasztell fajáték

Nagyon szép pasztell színű kávéfőző gép játék. Ez a játék kávéfőző  egy kedves és kreatív játék, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy utánozhassák a kávéfőzés világát szórakoztató módon. A valósághű részletek és a tartozékok sokszínűsége kiváló lehetőséget biztosít a képzelet szabadon engedésére és a szerepjátékokhoz. Garantáltan izgalmas és tartalmas időtöltést nyújt minden kisgyermek számára. Fajáték - szerepjáték

Ajánlott életkor
3 – 5 év
Várható szállítás
1 hét
Nincs raktáron
7 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 114 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a szép kávéfőző pasztell fajáték egy gyönyörű és rendkívül részletes játék, amely ideális választás minden kisgyermek számára, aki szeretne szerepjátékokat játszani, és megtapasztalni a kávéfőzés világát.

Egy valósághű kávéfőzőt ábrázol, amely tartalmazza a szükséges tartozékokat a teljes élményhez. A játék részét képezi egy kávéfőző gép, egy kávéfőző edény, egy kávéscsésze, egy kávéskanál, valamint különböző játék kávépárnák. Ezek a tartozékok hozzájárulnak a játék sokszínűségéhez és a kreativitás kiéléséhez.

A pasztell színek kedvesek és vonzóak, mosolyt csalnak a gyermek arcára. Az apró részletek, mint például a gombok, valódit utánozzák, így olyan, mintha valódi kávét készítene. A kávéfőző játék felső részén megtalálható egy kis tartó, ahová a kávéscsészét és a kanalat tehetjük. Ez a praktikus rész lehetővé teszi a tartozékok rendezett tárolását.

A kávéscsésze és a kávéskanál kicsi méretűek, így tökéletesen illeszkednek a gyermekek kezeibe. A játék kávépárnák különböző színekben és formákban érkeznek, amelyek lehetővé teszik a variálást és az eltérő kávék készítését a kis kávéfőzőn.


 

Adatok
Márka
PolarB
Fejlesztendő terület
Szociális készségek
EAN
6971608442162
Cikkszám
FK8998
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!