Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Maileg papa egér

Maileg papa egér
Maileg papa egér
Maileg papa egér
Maileg papa egér
Maileg papa egér
A Maileg olyan elbűvölő, dán tervezésű játékokat készít, amelyeket a gyermekek inspirálására terveztek.

Megérkezett a Maileg egérkék apukája is. Kockás ingjében ha felbukkan az egérgyermekek tudják, hogy indulhat a jól megérdemelt birkózás és kacagás.


Ajánlott életkor
3 – 12 év
Várható szállítás
2 hét
Nincs raktáron
9 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 139 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Maileg egér papa kockás inget és farmert visel. Egérmamával együtt nevelik a kis egérgyerekeket. Munka után ha fáradt is, mindig talál egy kis alkalmat, hogy birkózzon a lurkókkal.

Mérete: 17 cm
Kor: minden korosztálynak
Anyaga: pamut
Tisztítás: 30 C°

A gyártóról


A Maileg elbűvölő, dán tervezésű játékok márkája, amelyet a gyermekek inspirálására hoztak létre. A ragyogó fények, harangok és sípok nyüzsgő világában, ahol folyamatosan új történetek nyűgöznek le bennünket.


A Maileg egy olyan világ, amelyben a gyufásdobozok egérágyak lehetnek; a hercegnők tökéletes teázótársak; és kalandokat találhatunk egy barátságos erdei sétán. Ez egy olyan világ, ahol a macskák és az egerek barátok. A miénk a gyermekkori képzelet világa – és ezt a világot értékeljük.


A Maileg (ejtsd: My’lye) egy elbűvölő, dán tervezésű játékmárka, amelyet gyermekeink kedvenc játéktörténetének inspirálására hoztak létre. Azáltal, hogy mesekönyves szeszélyt visznek a mindennapokba, a Maileg játékok segítenek a gyerekeknek felfedezni a képzelet tiszta és egyszerű csodáját. A szívmelengető egyéniségük miatt kedvelt Maileg játékok minden részletében játékosságot és bájt mutatnak. Az övék egy időtlen világ, tele gyönyörű kiegészítőkkel és beállításokkal, amelyeket össze kell gyűjteni, dédelgetni, és generációkon át megosztani barátokkal és családjainkkal.

Adatok
Márka
Maileg
Fejlesztendő terület
Képzelőerő, Szociális készségek
Cikkszám
17-2305-00
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!