Mandulka és a Karácsonyvár
Mandulka és a Karácsonyvár
3 990 Ft

Mandulka és a Karácsonyvár

Ha imádja a gyermeked a manókat, és teljesen el tud varázsolódni a meséktől, és szeretitek a gyerekekkel közös készülődést, akkor ez a kötet nektek szól! Rutkai Bori meséi és illusztrációi egészen varázslatosak.

Várható kiszállítás
2024.04.16
Raktáron
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Pókfüttyfalván beköszöntött a tél. Borsó és Tóbiás, a két manógyerek lelkesen várja a karácsonyt. Mandulka, a manóanyó gombaházikójában sertepertélnek naphosszat, segítenek sütni-főzni, lucabúzát ültetni és képeslapot festeni. Készülődés közben pedig minden mesévé válik, míg odakinn sűrű pelyhekben csak hull és hull a csillogó, puha hó!

Rutkai Bori mesekönyvének világa ismerős és mégis összetéveszthetetlenül egyedi: játékos és mély, vicces és lélekkel teli. Nincsenek gonoszok, csak kalandok és jóbarátok. Jó belebújni, mint zimankós időben egy horgolt manósapkába.

A Mandulka és a Karácsonyvár című lemezt megtalálhatjátok az online zeneszolgáltatók kínálatában, illetve megvásárolhatjátok a CD-t a könyv- és lemezboltokban

Mandulka történetei mesefüzérként kapcsolódnak egymáshoz, a kedves és vidám manóanyónak mindenről egy újabb mese jut az eszébe. Így jutunk el például a mézeskalácssütés során használt süteményformákon keresztül Szirmos-szigetre, befőtt-befőzés közben a macimániás Manci történetéhez, szaloncukor-készítés során pedig Fergeteg Böhöm, az óriás meséjéhez. Mandulka történetei elképesztő dinamikával sodornak minket meséről mesére, miközben mindvégig együtt izgulunk a manógyerekekkel a manóanyó meghitt, melegséggel teli otthonában. Az olvasó kis idő múltán akarva akaratlanul is azon kapja magát, hogy teljesen magával ragadja a mesékben uralkodó karácsonyi hangulat.

 

Pagony Kiadó Kft., 2021

124 oldal - cérnafűzött, keménytáblás

ISBN: 9789635870851

 

 

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789635870851
Cikkszám
9789635870851
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!