Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Minden szülés számít - Egy bába hitvallása - Ina May Gaskin
Minden szülés számít - Egy bába hitvallása - Ina May Gaskin
3 990 Ft

Minden szülés számít - Egy bába hitvallása - Ina May Gaskin

Ina May Gaskin neve egyet jelent a szülés természetes folyamatainak újra megismerésével. A Minden szülés számít könyvének címe mindent elmond. Mert valóban: minden egyes szülés számít!

Várható kiszállítás
2024.02.23
Raktáron
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

"MINDENKINEK olvasnia kell ezt a könyvet... Meggyőző bizonyítéka annak, miért fontos a szülés kultúránk, sőt az egész emberiség fennmaradása szempontjából. Ina May felülmúlta önmagát!" - Elisabeth Davis

 

Az Útmutató szüléshez és Útmutató szoptatáshoz című szülés témájú alapkönyvek szerzője, Ina May Gaskin a Minden szülés számít című könyvében arra hívja fel a figyelmet, hogy mindannyiunkra hatással van, hogy a nők hogyan élik meg a szülést. A természetes szülési képességbe vetett bizalom újrateremtése hatalmas lehetőséget kínál a családoknak és az emberiség egészének egyaránt.


Ma a fejlett országokban minden harmadik gyerek császármetszéssel jön a világra. Emiatt a nők nagyobb valószínűséggel vesztik életüket szülés közben, mint annak idején az ő édesanyjuk. Az újszülöttkori, illetve gyermekágyi halálozások arányára is negatív hatást gyakorol a császármetszések folyamatos terjedése. Lassan elvész a női testbe és a női döntésbe vetett hit.
Ina May Gaskin, aki szülési gyakorlatának példamutatóan alacsony beavatkozási, megbetegedési és halálozási arányával szerzett nemzetközi elismerést, azt vallja, hogy a biztonságos szülés titka, ha tiszteletben tartjuk az esemény természetes menetét. A Minden szülés számít megmutatja, hogyan bízzunk a nőkben, hogyan értékeljük a szülést, hogyan gondoskodjunk családunkról, és hogyan egyeztessük össze a modern életet egy olyan folyamattal, amely egyidős az emberiséggel.

INA MAY GASKIN a világ legismertebb hivatásos bábája, számos tudományos folyóiratban publikál, több egyetemen tanít, tapasztalatait nemzetközi konferenciákon osztja meg az érdeklődőkkel. Több mint harmincöt éve alapította meg a modern bábaság bölcsőjének számító, Tennessee állambeli legendás Farmot, ahová a világ minden tájáról érkeznek nők, hogy gyermeküket természetes úton, támogatott környezetben hozzák világra.

 

Ina May Gaskin cikkünk

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789634755739
Cikkszám
9789634755739
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!