Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Öt érzék - Montessori: A világ felfedezése - Sok-sok szép matricával
Öt érzék - Montessori: A világ felfedezése - Sok-sok szép matricával
3 490 Ft

Öt érzék - Montessori: A világ felfedezése - Sok-sok szép matricával

A Montessori-pedagógia elveit követve ajánl a könyv kreatív játékokat és feladatokat, amelyek kifejezetten a gyermekek kognitív képességeinek fejlesztését szolgálják.

Labirintusokat, olvasás-előkészítő feladatokat és sok-sok matricát találunk a könyv lapjain. A magukkal ragadó és szórakoztató feladatok segítségével a gyerekek a körülöttük lévő világ megfigyelése közben megismerkednek az öt érzékhez kapcsolódó szervek formájával és működésével, valamint saját érzékszerveiket is képesek lesznek felfedezni.

Várható kiszállítás
2024.02.28
Raktáron
3 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Montessori-pedagógia elveit követve ajánl a könyv kreatív játékokat és feladatokat, amelyek kifejezetten a gyermekek kognitív képességeinek fejlesztését szolgálják. Labirintusokat, olvasás-előkészítő feladatokat és sok-sok matricát találunk a könyv lapjain. A magukkal ragadó és szórakoztató feladatok segítségével a gyerekek a körülöttük lévő világ megfigyelése közben megismerkednek az öt érzékhez kapcsolódó szervek formájával és működésével, valamint saját érzékszerveiket is képesek lesznek felfedezni.

 

A könyvben található sok-sok színes matrica hozzájárul a gyermek kreativitásának és képzelőerejének fejlődéséhez. A matricák felhasználhatók a könyvben található feladatok megoldásához, vagy a gyermek saját történeteinek kifejezésére, melynek során a különböző színek és formák használatával alkothat.

A Montessori módszer egy olyan pedagógiai megközelítés, amelyet María Montessori olasz orvos és pedagógus alkotott meg az 1900-as évek elején. Montessori szerint a gyermek szabadon és aktívan fedezheti fel a körülötte lévő világot, önállóan választhat tevékenységeket, és saját tempójában tanulhat. A Montessori módszer a gyermek önállóságának, kreativitásának természetes kíváncsiságának támogatására összpontosít.

María Montessori egy rendkívül előremutató gondolkodó volt, aki kiemelkedett a kortársai közül a progresszív oktatási módszereivel. Az ő neve számtalan kisgyermekes szülő és pedagógus számára azonnal ismerősen cseng. Munkássága kiemelt figyelmet kapott az oktatási szakmában, és azóta is az egyik legnagyobb hatást gyakorolja.

 

 

ISBN: 9789635161034

 My First Book about the Five Senses

 

 

Chiara Piroddi Montessori

Geopen 2022

Méret: 215x270 mm

Oldalszám: 50 oldal

Korosztály: 3-4 éves

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789635161034
Cikkszám
9789635161034
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!