Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Ringató - Zöld könyv - Online zenei melléklettel
Ringató - Zöld könyv - Online zenei melléklettel
4 399 Ft

Ringató - Zöld könyv - Online zenei melléklettel

Ringató családi énekeskönyvei most megújult külsővel és címmel, jelentősen bővült tartalommal jelenik meg.

Várható kiszállítás
2024.06.18
Raktáron
4 399 Ft
A vásárlás után járó pontok: 66 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A sokak által szeretett, a határainkon túl is ismert Ringató foglalkozások zenei anyagának jelentős részét tartalmazza a gyűjtemény. A kiadvány olyan alapmű melyet kisgyermekes családoknak, gyermekeket nevelő szakembereknek ajánlunk. Szimonidesz Hajnalka magával ragadó illusztrációi gazdagítják a könyvet, így a kötet gyerekekkel együtt lapozgatva is teljes élményt nyújt.


A kiadványhoz tartozó zenei mellékletet Ringató - Zöld könyv címen megtalálható az interneten! A tartalomjegyzék szerint sorszámozva több albumba rendeztek mindent, amit énekelni lehet, de a népi hangutánzók is meghallgathatók különféle tartalommegosztó oldalakon. (Pl.: Amazon Music, Apple Music, Google Play, Deezer, eMusic, Tidal Music, Spotify, stb.) A dalok ezúttal hangszeres kísérettel szólalnak meg. A hangfelvételeken sok ismert, kiváló Ringató foglalkozásvezető mellett nagyszerű klasszikus zenészek és népzenészek a közreműködők.

A Ringató Kiadó könyveinek magas színvonalát biztosítja Gróh Ilona művészeti nevelésben végzett, nemzetközileg is elismert értékteremtő, művészetpedagógiai munkája.

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9786156218001
EAN
9786156218001
Cikkszám
9786156218001
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!