Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Sonett WC tisztító, cédrus-citronella, 750 ml

Antibakteriális hatással rendelkező friss illatú tisztító, mely a cédrusolaj segítségével alaposan eltávolítja a szennyedződéseket, a húgykövet és a vízkőlerakódásokat. 

Kiszerelés
750 ml
Nincs raktáron
1 890 Ft
Egységár: 2 520 Ft/liter
A vásárlás után járó pontok: 28 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Sűrűn folyó állaga miatt jól megtapad, így a WC-csésze alatti és a függőleges felületeken is hatékony.


Alkalmazás:                


Általános WC tisztításhoz irányítsa a tisztítót a WC pereme alá és súrolja át kefével. Makacs szennyeződés vagy húgykő és vízkő lerakódás esetén hagyja a tisztítószert hatni egy éjszakáig, majd öblítse másnap. Szükségesetén ismételje meg a folyamatot.


Mangán és vas lerakódások esetén alkalmazzon Sonett súrolóport.


Nem alkalmas meszes felületekre, mint pl. márvány, alabástrom, mozaikpadló, műkő vagy beton.


 


Az összetevők eredete és tulajdonságai:


A termékben található illóolajok 100%-ban ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból vagy vadon termett növények gyűjtéséből származnak.


Figyelem! A termék természetes forrásból származó citronella (Cymbopogon winterianus) kivonatot tartalmaz, mely bőrirritációt okozhat.


A citromsav a kalcium karbonáttal (vízkő egyik okozója) vegyületet képezve széndioxidot szabadít fel, ezért igen hatásos vízkő eltávolító.


A hatásosságot növényi segédanyagok segítik, hogy a tisztítószer a felülethez tapadva a szennyezett helyeken hosszabb ideig is hatni tudjon.


A termékben található minden összetevő természetes forrásból származik.  A citromsav cukor tartalmú melléktermék (pl. melasz) fermentálásából származik.


A termékben kis mennyiségben jelenlévő  - a kókuszolajból, keményítőből és cukorból előállított - kókuszzsíralkohol-szulfát és cukor felületaktív anyag elősegítik a zsíros szennyeződések feloldását.


Speciális terméktulajdonságok:


Köszönhetően annak, hogy a termék jól megtapad a WC kagyló felületén, a termék aktív hatását hosszabb ideig tudja kifejteni.


A természetes illóolajokból létrehozott keverék tűlevelű fák illóolaját is tartalmazza, amely hatékonyan csökkenti a mikroorganizmusok csíraszámát, valamint friss illatot is biztosít.


 


Biológiai lebonthatóság:


A citromsav megtalálható a növényi, állati és emberi szervezetben is, így természetesen ez az anyag is könnyen és gyorsan lebomlik mikroorganizmusok jelenlétében szén-dioxidra és vízre.


A termékek alkalmazása megfelelő (otthoni szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is.


A cukor felületaktív anyag és a kókuszzsíralkohol-szulfát esetén, a növényi összetételének és kíméletes feldolgozásának köszönhetően, megmarad az anyagok természetes molekula struktúrája, amely lehetővé teszi a mikroorganizmusok számára a teljes lebontást.


A cukor felületaktív anyagot és a kókuszzsíralkohol-szulfátot az OECD előírások alapján biológiailag könnyen lebomló anyagként osztályozzák.


A termékek alkalmazása megfelelő (otthoni szürke víz tisztítására alkalmazott) szeptikus tartályok és szűrők használata esetén is.

Adatok
Márka
Sonett
EAN
4007547300149
Cikkszám
SO3001
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!