Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Szülők könyve - A fogantatástól az iskolakezdésig - 2. bővített kiadás
Szülők könyve - A fogantatástól az iskolakezdésig - 2. bővített kiadás
4 950 Ft

Szülők könyve - A fogantatástól az iskolakezdésig - 2. bővített kiadás

A könyv lehetőséget ad a szülőnek ahhoz, hogy elsajátítsa mindazt, amit a gyermeknevelés nehéz és felelősségteljes munkájához feltétlenül tudnia kell.

Várható szállítás
1 hét
Rendelhető
4 950 Ft
A vásárlás után járó pontok: 74 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

"Nevelési hibát kétféle okból követhet el a szülő: saját jellemhibájából adódóan, vagy egyszerűen tudatlanságból – azért, mert téves vagy hiányos információkkal rendelkezik arról, hogyan kell megoldania a problémákat, melyek a családi élet elkerülhetetlen kísérői.
A felhalmozott tapasztalatok és kutatási eredmények összefoglalásával azonban lehetőséget adunk – és kell is adnunk – a szülőnek ahhoz, hogy elsajátítsa mindazt, amit a gyermeknevelés nehéz és felelősségteljes munkájához feltétlenül tudnia kell. Miért gondoljuk, hogy az a biológiai érettség, amely a szülővé válás nélkülözhetetlen előfeltétele, nyomban gyermeknevelésre is alkalmassá teszi az embert?
A gyermek viselkedésében minden kétséget kizáróan ott van a környezet hatása: a felnőttek, mindenekelőtt a szülők világképe, életfelfogása, nevelési módszerei, melyek a kívánt – vagy éppen azzal ellentétes –irányban, de mindenképpen formálják, alakítják a személyiséget.
„Nem Messiás-é minden újszülött? – kérdi Madách Az ember tragédiájában – Fénylő csillag, mely feltűnt a családban…” E könyvvel segítséget szeretnék nyújtani ahhoz, hogy a sok, szeretettel és reménységgel várt újszülöttből – „mely feltűnt a családban…” – egészséges, becsületes és harmonikus ember váljék."

Szülők könyve - A fogantatástól az iskolakezdésig

Ranschburg Jenő

Saxum Kiadó, 2009

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789632480732
EAN
9789632480732
Cikkszám
9789632480732
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!